PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Im1hc3RlcmNoZWYuc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Шоколадний брауні від Максима Пустовіта

23.11.2018

Шоколадний брауні — просто справжня знахідка для любителів солодкого і цінителів шоколаду. Цей десерт не набридає ніколи і подобається всім, від малого до великого! Покроковий рецепт приготування шоколадного брауні від учасника «МастерШеф»-8 Максима Пустовіта знайдете в матеріалі.

брауни макс мини

Інгредієнти:

  • Чорний шоколад — 300 г
  • Вершкове масло — 220 г
  • Цукор — 250 г
  • Борошно — 150 г
  • Яйця — 5 шт.
  • Ванільний екстракт
  • Кава — 1 ст. л.
  • Волоські горіхи — 120 г

Більше на тему: Фотодобірка: образи Дмитра Горовенка

Приготування:

  1. Розтопити шоколад з маслом на паровій бані та залишити охолоджуватися до кімнатної температури.
  2. Збити яйця з цукром до пишності.
  3. Ввести шоколадну масу в яєчну.
  4. Додати борошно і ложку розчинної кави. Змішати до однорідності та додати горіхи.
  5. Випікати при 180 градусах 25 хвилин.
  6. Важливо! Брауні краще недопекти, ніж перепекти, він буде смачнішим.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: