PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Im1hc3RlcmNoZWYuc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Індичка в апельсиново-розмариновій глазурі від Івана Мілановича

15.11.2018

Індичка в апельсиново-розмариновій глазурі з буряковим кус-кусом, запеченими томатами і лимонно-вершковим соусом, за словами учасника «МастерШеф»-8 Івана Мілановича, не вимагає специфічних продуктів і дуже легко готується. Як приготувати індичку в апельсиново-розмариновій глазурі, читайте в матеріалі.

рецепт

Інгредієнти:

  • Філе індички — 600 г
  • Апельсин (великий) — 1 шт.
  • Розмарин — кілька гілочок
  • Кус-кус
  • Буряк (середнього розміру) — 1 шт.
  • Лимон — 1 шт.
  • Томати чері — кілька штук
  • Вершки 26% — 150 г
  • Сіль
  • Перець
  • Цукор
  • Оливкова олія

Більше на тему: «МастерШеф»-8: хто повинен був піти в 24 випуску? (Голосування)

Приготування:

  1. Віджати сік апельсина і замаринувати в ньому індичку з додаванням розмарину, солі та перцю.
  2. Томати розрізати навпіл, трохи поперчити і відправити запікатися в духовку на 150160 градусів, поки вони не покриються скоринкою (близько 2025 хвилин).
  3. Буряк натерти на дрібну тертку, додати склянку води і поставити на вогонь. Кип’ятити 57 хвилин, потім пропустити через сито. Знадобиться тільки бульйон.
  4. Кус-кус залити киплячим бульйоном з буряка у співвідношенні 100 г кус-кусу на 150 мл рідини. Посолити, поперчити, додати трохи оливкової олії та накрити кришкою. Через 57 хвилин, коли кус-кус вбере всю рідину, збити виделкою, щоб він став розсипчастим.
  5. Для соусу потрібно натерти цедру одного лимона і видавити лимонний сік за смаком. Нагріти на вогні з невеликою кількістю олії, потім повільною цівкою влити вершки. Сіль і дрібку цукру за смаком. Довести до кипіння і зняти з вогню.
  6. Індичку дістати з маринаду і обсмажити з усіх боків до золотистої скоринки. Потім на цю ж сковороду вилити маринад і уварювати, поки він не перетвориться на глазур і не покриє м’ясо з усіх боків.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: