PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Im1hc3RlcmNoZWYuc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Гарбузово-апельсиновий крамбл від Максима Пустовіта

09.11.2018

Гарбузово-апельсиновий крамбл звучить як щось незвичайне, і на смак цей десерт дійсно такий. Але його можна запросто приготувати в домашніх умовах. Покроковий рецепт приготування гарбузово-апельсинового крамбла від учасника «МастерШеф»-8 Максима Пустовіта знайдете в матеріалі.

мастершеф 8

Інгредієнти (на 2 порції):

  • Гарбуз — 500 г
  • Апельсин — 2 шт.
  • Цукор — 120 г
  • Мигдаль — 50 г

Більше на тему: Ектор Хіменес-Браво закликає цінувати близьких

Приготування:

  1. Гарбуз почистити і нарізати невеликими кубиками.
  2. Цедру одного апельсина зняти (вона потрібна буде пізніше) і відокремити м’якоть двох апельсинів. Сік, який виділився, залишити.
  3. Гарбуз, м’якоть апельсинів і сік помістити на сковороду, додати 60 г цукру і виварювати близько 20 хвилин на слабкому вогні, щоб рідина повністю випарувалася.
  4. У блендер помістити просушений мигдаль, цукрову пудру і цедру апельсина (повинна вийти крихта, але не пудра!).
  5. Викласти гарбуз у формочки і зверху засипати мигдально-цукровою крихтою, зверху з пульверизатора скропити трохи водою і поставити запікатися на 2530 хвилин при 180 градусах.
  6. Коли десерт охолоне, можна подавати на стіл.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: