PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Im1hc3RlcmNoZWYuc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Гарбузовий зефір від Насті Вовк

04.11.2018

Зефір люблять і діти, і дорослі. Тому цей десерт завжди був почесним гостем за будь-яким столом. Покроковий рецепт приготування гарбузового зефіру від учасниці «МастерШеф»-8 Насті Вовк знайдете в матеріалі.

рецепт мастершеф 8

Інгредієнти:

Гарбузова основа:

Гарбуз — 500 г

Цукор — 220 г

Яєчний білок — 40 г

Сироп:

Вода — 90 мл

Цукор -— 250 г

Агар-агар — 8 г

Більше на тему: Фотодобірка: піджаки Ектора Хіменеса-Браво

Приготування:

  1. Запекти гарбуз, потім перебити його блендером.
  2. Уварювати цю гарбузову масу з цукром на плиті, поки не випарується вся рідина.
  3. Пересипати отримане пюре в миску і залишити на ніч у холодильнику.
  4. У чашу міксера помістити пюре і білок, поставити збивати до стану пишної стійкої піни.
  5. З’єднати воду з цукром, поставити варити. Щойно цукор розчиниться і закипить, всипати агар-агар.
  6. Кілька хвилин проварити до такого стану, щоб цей сироп ниточкою тягнувся з ложки.
  7. Потім влити тонкою цівкою в білок з пюре під час збивання.
  8. Збивати доти, поки чаша міксера не охолоне.
  9. Помістити отриману зефірну масу в кондитерський мішок, відсадити на пергаменті, посипати цукровою пудрою і залишити сохнути на 6 годин.
  10. З’єднати разом дві половинки, занурити в цукрову пудру і зефір готовий.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com