PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Im1hc3RlcmNoZWYuc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Паста карбонара від Івана Мілановича

27.10.2018

Паста карбонара є популярною італійською стравою, яка припала до смаку і українцям. Учасник «МастерШеф»-8 Іван Міланович поділився рецептом, щоб і ви могли порадувати себе і своїх домочадців цією апетитною стравою. Як приготувати пасту карбонара, читайте в матеріалі.

мастер шеф 8

Інгредієнти:

Тісто:

Семола — 175 г

Борошно пшеничне — 75 г

Яйце — 2 шт.

Жовток — 2 шт.

Оливкова олія — ​​20 г

Тепла вода — 15—20 г

Сіль

Соус:

Бекон

Пармезан

Часник

Вершки

Гірчиця

Чорний перець

Сіль

Більше на тему: Фотодобірка: як зустрічали гостей у ресторанах учасників «МастерШеф»-8

Приготування:

Для соусу кинути кілька зубчиків часнику у вершкове масло.

Коли часник віддасть свій аромат, його потрібно дістати.

Далі обсмажити бекон, ввести вершки, пармезан і додати спеції.

Додати до карбонари чайну ложку гірчиці. Це надає пікантності.

Для тіста — змішати всі інгредієнти, добре вимішати, замотати харчовою плівкою і дати настоятися 20—30 хвилин.

Розкатати, зробити пасту і відварити.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: