PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Im1hc3RlcmNoZWYuc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Дорадо на грилі від Дмитра Кравчука

25.10.2018

Риба є одним із найкорисніших продуктів, у якому міститься багато необхідних організму мікроелементів. Як приготувати дорадо на грилі, розповів учасник «МастерШеф»-8 Дмитро Кравчук. Покроковий рецепт дорадо на грилі знайдете в матеріалі.

мастер шеф 8

Інгредієнти:

  • Дорадо – 1 шт.
  • Лимон – 1 шт.
  • Чебрець – 1 гілочка
  • Сіль та перець – за смаком
  • Оливкова олія – 10 г
  • Цукіні – 100 г
  • Помідори чері – 80 г

Більше на тему: Настя Вовк: Якщо займатимусь усе життя однією справою, мені буде нудно

Приготування:

  1. Зачистити дорадо.
  2. Зробити по три надрізи на череві з обох боків.
  3. Для маринаду додати сіль, перець, сік лимона та гілку чебрецю.
  4. Залишити рибу в холодильнику на 1 годину.
  5. З овочами таку ж процедуру зробити перед обсмаженням.  
  6. Рибу обсмажити по 7 хвилин із кожного боку. Овочі – до 2 хвилин.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: