PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Im1hc3RlcmNoZWYuc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Дімсами з креветками і зеленою цибулею від Івана Мілановича

02.10.2018

Ця південно-китайська страва з вигляду нагадує пельмені, проте її основа – напівпрозоре рисове тісто. Учасник «МастерШеф»-8 Іван Міланович розповів, як приготувати дімсами з креветками і зеленою цибулею. Покроковий рецепт знайдете в нашому матеріалі.

ваня димсамы мини

Інгредієнти:

Тісто:

  • Рисове борошно – 70 г
  • Борошно з клейкого рису – 30 г
  • Кукурудзяний крохмаль – 70 г
  • Картопляний крохмаль – 30 г
  • Окріп – 110 г

Начинка:

  • Креветки
  • Зелена цибуля
  • Кунжутна олія
  • Картопляний крохмаль
  • Тертий корінь імбиру
  • Сіль
  • Чорний перець

Більше на тему: «МастерШеф»-8: Еліна плюс Ваня дорівнює любов? (Голосування)

Приготування:

  1. Усі сухі інгредієнти для тіста перемішати і заварити крутим окропом. Якщо тісто виходить густуватим, потрібно додати ще трохи окропу. А якщо не виходить розкатати тісто до напівпрозорого стану, то можна додати трохи оливкової олії.
  2. Готове тісто має настоятися 2030 хвилин для виділення клейковини.
  3. Креветки подрібнити на фарш і перемішати з іншими інгредієнтами. Додати крохмаль.
  4. Коли тісто настоялося, його треба розкатати до напівпрозорого стану (присипайте качалку крохмалем).
  5. Помістити начинку всередину тіста і надати йому форму.
  6. Готуються дімсами на пару 45 хвилин.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: