PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ibWFzdGVyY2hlZi5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0PiAtLT4=

Гарбузово-апельсиновий пудинг від Тетяни Литвинової

28.09.2018

Уже прийшла осінь і потрібно насолоджуватися її дарами. Гарбуз – один із них, а пудинг – просто ідеальна страва, яка подобається всім любителям смачно поїсти. Як приготувати гарбузово-апельсиновий пудинг від судді «МастерШеф» 2018 Тетяни Литвинової, щоб порадувати і себе і близьких, дізнайтеся в нашому матеріалі.

тыква пудинг таня

Інгредієнти:

  • Гарбуз – 200 г
  • Рис – 100 г
  • Апельсин – 1 шт
  • Цукор – 1 ст. л.
  • Яйце
  • Молоко – 200 мл
  • Вода – 50 + 100 мл
  • Дрібка солі

Більше на тему: Ексклюзивні фото закулісся «МастерШеф»-8: учасники за кадром

Приготування:

  1. Гарбуз натерти на дрібну тертку, налити 50 мл води, накрити кришкою і варити за середньої температури 15–20 хв.
  2. Рис не мити. Просто покласти в окремий посуд і залити молоком і 50 мл води, варити теж за середньої температури 15 хв. або до готовності.
  3. Апельсин ошпарити окропом і натерти цедру з 1/2 частини. Розрізати навпіл і видавити сік.
  4. Коли приготується рис і гарбуз, з’єднати їх в одній з каструль, додати сік і цедру апельсина, цукор і сіль, перемішати, потім додати яйце. Все це потрібно вимішувати протягом 2 хв., продовжуючи готувати. Накрити кришкою, вимкнути плиту і залишити на 5 хв.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: