PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Im1hc3RlcmNoZWYuc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Гарбузово-апельсиновий пудинг від Тетяни Литвинової

28.09.2018

Уже прийшла осінь і потрібно насолоджуватися її дарами. Гарбуз – один із них, а пудинг – просто ідеальна страва, яка подобається всім любителям смачно поїсти. Як приготувати гарбузово-апельсиновий пудинг від судді «МастерШеф» 2018 Тетяни Литвинової, щоб порадувати і себе і близьких, дізнайтеся в нашому матеріалі.

тыква пудинг таня

Інгредієнти:

  • Гарбуз – 200 г
  • Рис – 100 г
  • Апельсин – 1 шт
  • Цукор – 1 ст. л.
  • Яйце
  • Молоко – 200 мл
  • Вода – 50 + 100 мл
  • Дрібка солі

Більше на тему: Ексклюзивні фото закулісся «МастерШеф»-8: учасники за кадром

Приготування:

  1. Гарбуз натерти на дрібну тертку, налити 50 мл води, накрити кришкою і варити за середньої температури 15–20 хв.
  2. Рис не мити. Просто покласти в окремий посуд і залити молоком і 50 мл води, варити теж за середньої температури 15 хв. або до готовності.
  3. Апельсин ошпарити окропом і натерти цедру з 1/2 частини. Розрізати навпіл і видавити сік.
  4. Коли приготується рис і гарбуз, з’єднати їх в одній з каструль, додати сік і цедру апельсина, цукор і сіль, перемішати, потім додати яйце. Все це потрібно вимішувати протягом 2 хв., продовжуючи готувати. Накрити кришкою, вимкнути плиту і залишити на 5 хв.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: