PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Im1hc3RlcmNoZWYuc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Яйце-пашот із соусом з базиліку від Дмитра Кравчука

25.09.2018

Екс-учасник «МастерШеф»-8 Дмитро Кравчук поділився з нами авторським рецептом. Як приготувати яйце-пашот із соусом з базиліку, розповів кулінар-аматор, який пройшов у двадцятку найкращих на проекті. Детальніше про приготування страви читайте в нашому матеріалі.

дима рецепт мини РАЗМЕР

Інгредієнти:

  • Яйце — 1 шт.
  • Огірок — 1 шт.
  • Синя цибулина — ½ шт.
  • Люцерна
  • Темний бальзамічний оцет
  • Соняшникова олія
  • Цукор — 20 г
  • Сіль
  • Перець
  • Прошуто — 50 г

Більше на тему: «МастерШеф»-8: Еліна плюс Ваня дорівнює любов? (Голосування)

Соус:

  • Базилік — 80 г
  • Часник — 3 зубчики
  • Кедровий горіх — 20 г
  • Пармезан — 50 г
  • Оливкова олія — ​​100 г
  • Сіль
  • Перець

Приготування:

  1. Бланшувати базилік і закинути в чашу.
  2. Додати до базиліку часник і кедровий горіх, влити олію, збити.
  3. Додати сир і спеції, влити олію. Ще раз добре збити. Соус повинен настоятися в холодильнику 12 години.
  4. Зварити яйце-пашот.
  5. Замаринувати цибулю в бальзамічному оцеті, цукрі та олії.
  6. Тонко нарізати огірок і прошуто. Викласти на тарілку.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: