PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ibWFzdGVyY2hlZi5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0PiAtLT4=

Яйце-пашот із соусом з базиліку від Дмитра Кравчука

25.09.2018

Екс-учасник «МастерШеф»-8 Дмитро Кравчук поділився з нами авторським рецептом. Як приготувати яйце-пашот із соусом з базиліку, розповів кулінар-аматор, який пройшов у двадцятку найкращих на проекті. Детальніше про приготування страви читайте в нашому матеріалі.

дима рецепт мини РАЗМЕР

Інгредієнти:

  • Яйце — 1 шт.
  • Огірок — 1 шт.
  • Синя цибулина — ½ шт.
  • Люцерна
  • Темний бальзамічний оцет
  • Соняшникова олія
  • Цукор — 20 г
  • Сіль
  • Перець
  • Прошуто — 50 г

Більше на тему: «МастерШеф»-8: Еліна плюс Ваня дорівнює любов? (Голосування)

Соус:

  • Базилік — 80 г
  • Часник — 3 зубчики
  • Кедровий горіх — 20 г
  • Пармезан — 50 г
  • Оливкова олія — ​​100 г
  • Сіль
  • Перець

Приготування:

  1. Бланшувати базилік і закинути в чашу.
  2. Додати до базиліку часник і кедровий горіх, влити олію, збити.
  3. Додати сир і спеції, влити олію. Ще раз добре збити. Соус повинен настоятися в холодильнику 12 години.
  4. Зварити яйце-пашот.
  5. Замаринувати цибулю в бальзамічному оцеті, цукрі та олії.
  6. Тонко нарізати огірок і прошуто. Викласти на тарілку.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: