PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ibWFzdGVyY2hlZi5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0PiAtLT4=

Апельсинове морозиво: рецепт від Насті Кобиляцької

18.08.2018

Що може освіжити влітку краще, ніж морозиво, а особливо цитрусове? Переможниця «МастерШеф» Анастасія Кобиляцька розповіла, як приготувати смачне апельсинове морозиво. Читайте покроковий рецепт в нашому матеріалі.

Інгредієнти:

  • 200 мл апельсинового фрешу
  • 200 мл вершків 33%
  • 2 жовтки
  • цукрова пудра за смаком

Спосіб приготування:

  • Жовтки збити з цукровою пудрою.
  • Вичавити фреш з апельсинів та процідити через сито, аби не попадалися кісточки.
  • Змішати всі інгредієнти та залити у ємність для морозива.
  • Можна додати трохи м’яти та цукати апельсина.

Читайте також: Десерт «Три молока»: рецепт від Анастасії Кобиляцької

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: