PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Im1hc3RlcmNoZWYuc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Апельсинове морозиво: рецепт від Насті Кобиляцької

18.08.2018

Що може освіжити влітку краще, ніж морозиво, а особливо цитрусове? Переможниця «МастерШеф» Анастасія Кобиляцька розповіла, як приготувати смачне апельсинове морозиво. Читайте покроковий рецепт в нашому матеріалі.

Інгредієнти:

  • 200 мл апельсинового фрешу
  • 200 мл вершків 33%
  • 2 жовтки
  • цукрова пудра за смаком

Спосіб приготування:

  • Жовтки збити з цукровою пудрою.
  • Вичавити фреш з апельсинів та процідити через сито, аби не попадалися кісточки.
  • Змішати всі інгредієнти та залити у ємність для морозива.
  • Можна додати трохи м’яти та цукати апельсина.

Читайте також: Десерт «Три молока»: рецепт від Анастасії Кобиляцької

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: