PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Im1hc3RlcmNoZWYuc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Лимонний сорбет: рецепт від Мирослави Стандратюк

01.08.2018

Лимонний сорбет — це найулюбленіший порятунок від спеки для учасниці «МастерШеф» Мирослави Стандратюк. Основу сорбету складає, звісно, лимон, але ви можете використовувати й інші фрукти за смаком. Читайте в матеріалі покроковий рецепт лимонного сорбету.  

лимонний сорбет

Інгредієнти:

  • цедра одного лимона
  • вода — 200 мл
  • цукор — ½ стакана
  • лимонний сік — ½ стакана
  • газована мінеральна вода — ½ стакана

Більше на тему: Шоколадне морозиво: рецепт від Мирослави Стандратюк

Спосіб приготування:

  1. Змішайте у каструлі цедру лимона, воду та цукор.
  2. Доведіть сироп до кипіння, а потім зменшіть вогонь. Кип’ятіть на маленькому вогні ще 3 хвилини, а потім охолодіть.
  3. З’єднайте цей сироп з лимонним соком та мінеральною водою.
  4. Отриману суміш перелийте у ємність і поставте в морозильну камеру.
  5. Заморожуйте сорбет протягом 2-3 годин. При цьому перемішуйте його кожні 30 хвилин.

Більше на тему: Апельсинове морозиво: рецепт від Насті Кобиляцької

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: