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
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Im1hc3RlcmNoZWYuc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Онлайн-конференція з учасником «МастерШеф» Марком Левинським

МастерШеф

Марк Левинський — один із найбільш харизматичних та емоційних учасників кулінарного шоу «МастерШеф» серед підлітків. На онлайн-конференції у Facebook Марк розповів про ті моменти на проекті, які не ввійшли в ефір. А також нарешті відкрив таємницю — чи вільне його серце.

марк левинский

Кулінар чи актор? Марку, ким ти бачиш себе в майбутньому?

Я — актор. Займаюся акторською майстерністю вже 10 років, з першого класу. Колись до студії мене привела мама. А перша моя роль була головною, я грав маленького завойовника Урфін Джюса. Ну, ви розумієте рівень… І на «МастерШеф» мені було дуже цікаво взяти участь у знімальному процесі, подивитися, як я виглядаю в кадрі.

Як відреагували твої друзі, коли дізналися, що ти став учасником «МастерШеф»?

Вони дуже здивувалися, але водночас підтримали. У мене є талант до кулінарії та чудова пам’ять. Достатньо один раз сказати, що потрібно зробити, і я зроблю це. Кулінарія — це мій природний талант.

марк левинский и дмитрий горовенко

Які у тебе були стосунки з суддями на «МастерШеф»?

Мені здається, що вони мене просто ненавиділи, і Діма Горовенко найбільше. Водночас мені дуже подобалася Тетяна Литвинова — вона така добра, як мама. У неї ласкаві очі, в яких я завжди шукав підтримки.

Розкажи про якийсь цікавий момент зі зйомок проекту, про який не знають глядачі.

Таких моментів було дуже багато. Наприклад, я Артура ненавидів, а він мене, але ми вдавали, що класно дружимо. Не розумію, навіщо.

марк левинский и артур маляренко

А якісь смішні випадки?

Я дуже сміявся, коли Ярик Вархоляк порвав ковбасу. У нього був паштет, яким він намагався нашпигувати єдину кишку, — і вона порвалась. А я тоді взагалі вирішив приготувати карамелізовані мідії, але навіть не уявляю, як таке можна було скуштувати. Я б сам таке не їв, але я це видавав, бо мав щось видати.

марк левинский и ярик вархоляк

А з ким продовжуєш спілкуватися з двадцятки?

З Кароліною Залевською, Настею Кобиляцькою та Яриком Вархоляком.

Чому на проекті з твого боку була така підвищена увага до дівчат?

Це я. Я люблю дівчат. До того ж вони були не проти моїх залицянь. Я підходив то до Насті, то до Тані, то до Наталі — і відчував себе при цьому справжнім султаном. І після зйомок ми теж запалювали разом. У мене є навіть свій фірмовий погляд та спосіб знайомства. Я намагаюся спочатку оточити дівчину увагою, а потім різко припинити спілкування — і вона на гачку.

марк левинский

Чи знайшов ти ту дівчину, яка змогла підкорити твоє серце?

Так, у мене є дівчина, її звуть Марта. Ми з нею знайомі два роки. Ми познайомилися під час репетиції шкільного спектаклю. Я одразу звернув на неї увагу, адже вона була дуже красива. Ми спілкувалися всі ці два роки і я її підкорив. Ми разом вже два місяці.

Чи повинна твоя дівчина вміти готувати?

Звичайно! Я що, сам готуватиму?! Вона зобов’язана готувати смачно, як моя мама! Якщо ні, то нехай витрачає гроші на їжу!

марк левинский

Чому ти навчився на проекті?

Я напам’ять знаю рецепт пасти — це Кароліна з Настею мене вимуштрували за час зйомок. Також я тепер дуже класно готую м’ясо та рибу. І зовсім не боюся експериментувати!

Як змінилося твоє життя після участі в «МастерШеф»?

Я став дуже популярним: у мережі у мене з’явилося понад 50 тисяч підписників. На вулиці мене всі впізнають, дівчата пищать при зустрічі. Це так приємно! У метро була така ситуація, коли до мене підійшов сфотографуватися навіть дідусь!

марк левинский

Які в тебе плани на майбутнє?

Я збираюся вступати до університету Карпенко-Карого (КНУ театру, кіно і телебачення ім. І. К. Карпенка-Карого. — Прим. ред.) або Поплавського (КНУ культури і мистецтв. — Прим. ред.). Також я почав знімати вайни (короткі відеоролики від 2 до 20 секунд. — Прим. ред.). Я вже змонтував відео, опублікував на своїй сторінці в Instagram та чекаю схвалення підписників.

Чи виникала в тебе думка проводити майстер-класи з іншими учасниками?

Я міг би провести майстер-клас по пікапу або з приготування пасти (сміється. — Прим. ред.).

А в якому проекті СТБ ти хотів би взяти участь?

Я хотів би взяти участь у «Світами за скарбами». І знятися в серіалі, наприклад, «Коли ми вдома», але тільки в головній ролі, звичайно ж.

Читайте також: Ризото з куркою та гремолатою: рецепт від Наталі Макогон

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: