PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Im1hc3RlcmNoZWYuc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Равіолі зі шпинатом: рецепт від Мирослави Стандратюк

11.06.2018

Равіолі – улюблена страва учасниці «МастерШеф» Мирослави Стандратюк. Вона поділилася рецептом равіолі зі шпинатом і сиром фета. Як приготувати равіолі зі шпинатом від Мирослави, читайте в матеріалі.

Інгредієнти для тіста:

  • 110 г борошна або 55 г борошна і 55 г семоли
  • 1 яйце або 2 жовтки
  • 10 г олії
  • сіль

Інгредієнти для начинки:

  • 150 г шпинату
  • 100 г фети
  • Спеції за смаком

Інгредієнти для соусу:

  • 100 мл вершків 30%
  • Перець чилі
  • Спеції за смаком

Читайте також: Торт «Рив’єра»: рецепт від Анастасії Кобиляцької

Спосіб приготування:

  1. Спочатку приготуємо тісто. Всі компоненти з’єднати і замісити тісто. Потім завернути у харчову плівку і залишити на 20 хв.
  2. Начинка. Шпинат бланширувати декілька хвилин і додати фету, а також спеції за смаком. Начинка може бути різною, але обов’язково сухою (без олії чи води).
  3. Готуємо соус. До вершків додати трішки перецю чилі без насіння, збити блендером, також можна використовувати будь-які спеції за смаком. Процідити через сито.
  4. Тісто розкачуємо дуже тоненько, викладаємо начинку і накриваємо її іншою частиною тіста. Щоб добре зліпилося, змастіть краї водою чи яєчним жовтком.
  5. Варити равіолі потрібно декілька хвилин до стану аль денте. Коли равіолі зваряться, додайте трішки олії, щоб вони не злипалися.

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: