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
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Im1hc3RlcmNoZWYuc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Десерт «Три молока»: рецепт від Анастасії Кобиляцької

МастерШеф

Переможниця «МастерШеф» Анастасія Кобиляцька  на одному з конкурсів приготувала улюблений десерт Ектора Хіменеса-Браво «Три молока». Суддя зізнався, що точно такий же десерт йому в дитинстві готувала мама. А страву Насті Ектор назвав настільки смачною, що навіть слів не дібрати! Читайте в нашому матеріалі, як приготувати десерт «Три молока» за рецептом Насті Кобиляцької.

три молока

Інгредієнти для бісквіта:

  • яйця — 3 шт.
  • борошно — 125 г
  • цукор — 100 г
  • ваніль — за смаком

Інгредієнти для крему «Муслін»:

  • молоко — 125 мл
  • жовтки — 2 шт.
  • цукор — 2 ст. л.
  • ваніль — за смаком
  • кукурудзяний крохмаль — 13 г
  • вершкове масло — 100 г

Інгредієнти для крему зі згущеного молока:

  • вершкове масло — 120 г
  • згущене молоко — 60 мл (або за смаком)

Інгредієнти для крему «Шантільї»:

  • вершки 33% — 150 мл
  • цукрова пудра — 50 г

Читайте також: Переможниця «МастерШеф» (Підлітки на Кулінарному випускному): інтерв’ю з Настею Кобиляцькою

Спосіб приготування:

  1. Приготуйте бісквіт. З’єднайте яйця з цукром і все збийте міксером так, щоб маса збільшилася втричі та побіліла.
  2. Просійте борошно в 3 етапи і введіть в яєчну масу, перемішуючи знизу вверх.
  3. Застеліть деко пергаментним папером і вилийте бісквіт. Розрівнювати по всьому деко не потрібно. Просто надайте форму прямокутника. Випікайте при 180 °C до готовності.
  4. Приготуйте крем «Муслін». Підігрійте молоко в сотейнику. В окремій мисці збийте жовтки з цукром і крохмалем. Потім поступово введіть гаряче молоко в яєчну суміш і активно перемішайте вінчиком. Поверніть крем назад до молока, що залишилося, і уварюйте. Додайте ваніль і шматочок вершкового масла. Дайте охолонути.
  5. Збийте добіла м’яке вершкове масло і введіть поступово холодний заварний крем. Ще раз збийте крем.
  6. Приготуйте крем зі згущеного молока. Збийте м’яке вершкове масло добіла і введіть згущене молоко, не припиняючи збивання.
  7. Приготуйте крем «Шантільї». Збийте добре охолоджені вершки і поступово введіть цукрову пудру.
  8. Зберіть десерт. У стаканчик покладіть корж бісквіта і добре просочіть його вершками. Зверху покрийте кремом «Муслін» і знову покладіть просочений бісквіт. Далі — крем зі згущеного молока, просочений бісквіт і крем «Шантільї».
  9. Прикрашайте м’ятою або за смаком.

Читайте також: Торт «Рив’єра»: рецепт від Анастасії Кобиляцької

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: