PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Im1hc3RlcmNoZWYuc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Булочки для бургерів: рецепт від Тані Куриленко

14.05.2018

Учасниця «МастерШеф» Таня Куриленко на своєму Telegram-каналі опублікувала рецепт ароматних булочок для бургерів. Таня зазначила, що для начинки використовувала біфштекс із яловичини, салат айсберг, помідори, червону цибулю, огірки, плавлений сир та апельсиново-медову гірчицю. Читайте в нашому матеріалі покроковий рецепт булочок для бургерів від Тані Куриленко.

булочка для бургера

Інгредієнти:

  • молоко – 300 мл
  • дріжджі сухі – 10 г
  • цукор – 30 г
  • сіль – 3 г
  • вершкове масло – 25 г
  • борошно – 500 г
  • кунжут – за смаком

Читайте також: Яблучний пиріг: рецепт від Марічки Яківчук

Спосіб приготування:

  1. Молоко підігрійте до температури 36–37 °C.
  2. Змішайте всі сухі інгредієнти, додайте молоко та розтоплене вершкове масло. Добре вимісіть та дайте відпочити 30 хвилин.
  3. Сформуйте майбутні булочки.
  4. Змішайте воду та молоко в пропорції 1:1 та збризніть сумішшю булочки. Дайте відпочити ще 15 хвилин.
  5. Ще раз збризніть булочки молочною сумішшю та поставте в духовку, розігріту до 200 °C, на 20 хвилин.

Читайте також: Кіш: рецепт від Мирослави Стандратюк

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: