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
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Im1hc3RlcmNoZWYuc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Наталія Макогон: «МастерШеф» дав мені впевненість у своїх силах

МастерШеф

В 11 випуску «МастерШеф» підлітки попрощалися з Наталею Макогон. Тоді дівчина брала участь у битві «чорних» разом із Танею Куриленко та Юрою Турчиним. На жаль, Наталі не вистачило трохи везіння у цьому конкурсі, тож за кількістю мафінів вона поступилася конкурентам. Під час своєї прощальної промови дівчина відверто зізналася, що більшість учасників були нещирими. Наталі розповіла нам докладніше про участь у «МастерШеф» та про стосунки з підлітками на проекті.

наташа макогон

Наталю, з чого почалося твоє захоплення кулінарією?

Я завжди любила смачно поїсти, а з часом мені стало цікаво ще й смачно готувати. Крім того, я дуже не люблю прибирати, тому як «суспільно-корисну» роботу по дому я обирала приготування їжі. Мама з татом тільки зраділи такій альтернативі та готові були проміняти відсутність пилу на присутність всілякої смакоти на столі.

А чому ж ти вирішила прийти саме на проект «МастерШеф»? Чим він тобі став цікавий?

Коли я дивилася випуски «МастерШеф» по телевізору, я завжди заздрила учасникам, у яких є можливість потренуватися у приготуванні різних страв під керівництвом відомих кулінарів, на сучасній кухні, з навороченими девайсами… А головне, вони використовували дорогі якісні продукти, яких навіть при бажанні не купиш у Краматорську, де я живу. Я хотіла потрапити на знамениту кухню, щоб відточити свою кулінарну майстерність, а робити це в умовах суперництва — додатковий стимул бути старанною і працювати над собою.

Як пройшов твій кастинг на проект?

Перше інтерв’ю я пройшла у Харкові, а потім було два виснажливі місяці очікування результату. На щастя, мене запросили на другий етап до Києва, за результатами якого я пройшла у сотню. Останнім випробуванням стало приготування страви за 45 хвилин на кухні «МастерШеф». Щоразу я дуже хвилювалася, боялася, що зроблю щось не так і втрачу свою можливість, адже я розуміла, наскільки сильна конкуренція. Найцікавіше — більшість підлітків, яких я зустрічала на кастингу, були дуже впевнені у собі, і це ще більше підігрівало моє хвилювання. Коли я отримала білий фартух, я була у нестямі від щастя і досі дивуюся, що все це сталося зі мною.

наташа макогон

Які враження у тебе залишилися від участі у «МастерШеф»? Як для тебе пройшов знімальний процес?

Я перший раз брала участь у телевізійних зйомках, і це був дуже цікавий досвід. Мене гримували, на мене одягали апаратуру, у мене кожен день брали інтерв’ю журналісти — все, як у справжніх зірок! Хоча потрібно визнати, що іноді я дуже втомлювалася, адже зйомки тривали цілий день. І майже завжди я перебувала у нервовому напруженні, виключаючи битви «чорних», в яких я не брала участь.

Прокоментуй свою битву «чорних». Наскільки складною вона була для тебе?

Незважаючи на те, що результат битви «чорних» багато в чому залежав не від мене (а я звикла покладатися тільки на свої сили), сам конкурс мені сподобався. Тут були важливі не стільки кулінарні, скільки організаційні здібності. Мене анітрохи не збентежила необхідність зібрати команду із незнайомих людей у ТРЦ. Мені дуже сподобалося завдання, і я активно включилася у процес. Не буду скромною і скажу, що завдяки своїй відкритості та чарівності я досить швидко знайшла собі помічників.

наташа макогон

Йдучи з проекту, ти сказала, що багато учасників були нещирими. У кому ти розчарувалася і чому?

Я на проекті особливо ніким не зачаровувалася, тому і розчаровуватися не довелося. Просто я вирішила сказати те, що дійсно думаю, без цих банальних і солоденьких: «Я всіх люблю, ви всі класні». Можливо, хтось і каже це щиро, але я слабо у це вірю. Ми всі суперники, і коли черговий учасник вибуває, всі в душі (хтось глибоко, а хтось не дуже) радіють, що конкурентів стало менше. Я дійсно була свідком того, як деякі учасники говорять в обличчя одне, а за спиною зовсім інше. Я була не згодна із аргументами членів моєї команди, які проголосували за те, щоб дати мені чорний фартух. Однак тут багато що залежить від везіння. Доказом цього є те, що більш сильні, на мій погляд, кулінари, такі як Антон Квасов, Женя Антощук, Марічка Яківчук, пішли раніше Марка Левинського, Тані Куриленко, Ярика Вархоляка та Саші Лукомського.

І все ж таки тобі вдалося із кимось подружитися за час участі у «МастерШеф»?

Я добре спілкувалася із Женею Антощук, Сашком Шульгою, Мирославою Стандратюк і Артуром Маляренком. Ми і зараз продовжуємо листуватися. Але задля зародження справжньої дружби на проекті були трохи невідповідні, на мій погляд, умови.

наташа макогон, марк левинский

А от у Марка Левинського часто був підвищений інтерес до тебе як до дівчини. А в 11 випуску він вже сказав, що краще б Таня залишилася після битви «чорних», а не ти… То що ж між вами тоді сталося?

Я ніколи серйозно не ставилася до уваги Марка, але й особливо його не відштовхувала, адже мене це тішило. Я готова була із ним жартувати доти, поки це не шкодило результатам конкурсу. Мені не сподобалося, як він працював у команді під моїм керівництвом, і я йому про це сказала. Мабуть, Марк виявився дуже вразливим і не виніс гіркої правди. А Танюшу він виділив тільки тому, що вона єдина з самого початку проекту проявляла до нього інтерес у відповідь.

Ти випускниця, і вже, мабуть, вирішила, чим будеш займатися в майбутньому?

У майбутньому я планую робити світ кращим, тільки ще не вирішила, яким способом (сміється. — Прим. ред.).

Як зараз у тебе йдуть справи із кулінарією?

Я продовжую готувати вдома, використовуючи техніки, про які дізналася на «МастерШеф». Але присвячую цьому менше часу, ніж хотілося б, адже попереду ЗНО, і поки це головне питання на порядку денному.

наташа макогон

Що нового ти відкрила для себе на «МастерШеф»?

«МастерШеф» насамперед дав мені впевненість у своїх силах як кулінара. Я отримала масу нових теоретичних знань і практичного досвіду. Я навчилася працювати з різними продуктами і девайсами, самостійно добувала чорнило каракатиці, вперше готувала фуа-гра і чистила раків, темперувала шоколад тощо. Я дізналася багато нових способів обробки продуктів: своїми секретами із нами ділилися переможці та фіналісти минулих сезонів. Нові грані я відкрила не тільки в кулінарії, але і в собі самій: наприклад, я навіть не очікувала, що можу так голосно кричати (спасибі «чорної» кімнаті).

Як змінилося твоє життя після проекту? Ти відчуваєш себе популярною?

Після проекту у мене з’явилося багато підписників в Instagram, люди проявляють до мене підвищений інтерес, іноді просять сфотографуватися, а малюки в школі навіть приходять за автографом. Але в цілому нічого кардинально не змінилося: я так само ходжу до школи і так само хвилююся перед майбутнім ЗНО.

Читайте також: Чому Ектор Хіменес-Браво заборонив продавати чизкейки?

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: