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
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Im1hc3RlcmNoZWYuc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Хто з підлітків покинув «МастерШеф» у десятому випуску?

МастерШеф

04.04.2018 у десятому випуску «МастерШеф» підлітки вперше на битві «чорних» готували не по одній, а по чотири страви. При цьому діяло обмеження за часом, як і на професійній кухні. Хто ж з підлітків не зумів діяти швидко, при цьому правильно приймаючи рішення, і пішов з проекту назавжди — читайте в матеріалі.

мастер шеф підлітки

Для цієї битви «чорних» судді підготували для учасників серйозне завдання, яке складалося з чотирьох етапів. Хто і яку страву буде готувати, визначали лідери кожного етапу. Автори найгірших страв отримували чорні прапорці, від кількості яких залежало, покине учасник проект чи ні. Для визначення першого лідера судді провели експрес-битву, за підсумками якої переміг Ярік Вархоляк. Саме він першим і розподілив страви між іншими «чорними».

мастер шеф подростки

На першому етапі автором найгіршої страви став Саша Шульга. Замість фрітати хлопець приготував щось середнє між згорілим омлетом і невдалим скрамблом, як сказав Ектор Хіменес-Браво. Після проходження другого етапу чорний прапорець отримала Женя Антощук: її качка була повністю сирою, і Ектор навіть не став її куштувати. У третьому етапі Артур поклав равіолі на тарілку, коли час вже вийшов. Безумовно, Ектор це помітив і сказав, що правила на кухні «МастерШеф» однакові для всіх. Таким чином, цього разу Артур Маляренко програв.

женя антощук

На четвертому, завершальному, етапі учасники готували соуси. На перший погляд, це завдання могло здатися занадто простим, але в приготуванні соусів є нюанси. Дуже важливо правильно підібрати пропорції та домогтися потрібної консистенції — а це практично ювелірна робота. На думку суддів, найгірший соус приготував Ярик: він додав занадто багато часнику на таку кількість соусу. У підсумку в кожного з учасників було по одному чорному прапорцю, а значить, всі були в рівних умовах. За правилами конкурсу, всі четверо могли б поїхати додому, якби судді не виділили ще один найгірший соус. І його автором була Женя Антощук: дівчина не впоралася із завданням, приготувавши занадто рідкий соус.

женя антощук

Женя Антощук

Учасникам було нелегко розлучатися з Женею, і їй самій, звичайно, хотілося пройти далі. Артур Маляренко сказав про Женю так: «Незважаючи на те, що вона маленька і тендітна, вона показала всім, що в неї потужний характер. Вона найсильніша тут». А Ектор, звернувшись до хлопців, зауважив, що їх врятувала лише ця маленька дівчинка. До слова, саме штрудель Жені Ектор раніше назвав найкращим за всі сезони «МастерШеф».

Читайте також: «МастерШеф» випуск 10: підлітки готували для батьків

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.