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
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Im1hc3RlcmNoZWYuc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Геворг Галстян: «МастерШеф» надихнув мене на відкриття ресторану

МастерШеф

У 7 випуску «МастерШеф» підлітки попрощалися ще з одним учасником. Цього разу проект покинув яскравий та харизматичний Геворг Галстян. Хлопець припустився фатальної помилки на битві «чорних» — він доторкнувся голою рукою до риби, і судді навіть не стали куштувати його страву. І учасники, і глядачі встигли полюбити Жору за його добру вдачу, гумор, чесність та чуйність. Геворг розповів нам, що думає про свій останній конкурс, поділився планами на майбутнє, а також зізнався, чи вільне його серце.

геворг галстян

Геворг, розкажи, як ти вирішив прийти на «МастерШеф»?

Моя історія почалася з того, що я пішов вчитися на кухаря-кондитера. Спочатку мені було нецікаво, але поступово я втягнувся, багато чому навчився і, отже, мені сподобалася кулінарія. Потім я дізнався про кастинг на «МастерШеф» і вирішив спробувати. Це був такий шанс довести всім, що ти чогось вартий.

Зізнайся, було приємно виявитися одним з найкращих серед тисяч охочих?

Звичайно! Я дуже чекав на результати першого кастингу, і коли дізнався, що пройшов у сотню найкращих, був одночасно здивований і щасливий. Досі пам’ятаю той день — я стрибав на радощах!

геворг галстян

Які у тебе враження від участі у такому популярному шоу?

У мене залишилися тільки позитивні враження. Пригадую, коли вперше потрапив на цю легендарну кухню — тоді якраз був відбір до двадцятки. На той момент я цю кухню бачив тільки по телевізору, а тут сам на ній готував! Відчуття — просто бомба!

Що корисного тобі дав «МастерШеф»? Як він змінив твоє життя?

Насамперед я усвідомив, що завжди потрібно йти вперед, розвиватися, прагнути до кращого і ніколи не опускати руки. Я отримав масу емоцій! А найголовніше — досвід і нові знання в кулінарії, які мене надихають на відкриття свого ресторану в майбутньому.

геворг галстян

Крім нових знань, на проекті учасники знаходять і нових друзів. З ким ти встиг потоваришувати за цей час?

Я добре спілкувався з багатьма хлопцями та дівчатами: з Сашком Лукомським, Марком Левинським, Кароліною Залевською, Настею Кобиляцькою, Юрою Турчиним. Винятком був лише «Барбікен» (Саша Шульга. — Прим. ред.). Я, м’яко кажучи, не поділяю його інтересів у плані такої зацикленості на своїй зовнішності.

А конфлікти у тебе часто траплялися з учасниками?

Звичайно, конфлікти були часто, особливо після зйомок, коли ми бурхливо обговорювали конкурси. Ми завжди після приїзду до готелю з’ясовували, хто правий, а хто винен.

геворг галстян

Розкажи про свою останню битву «чорних». Наскільки складно тобі тоді було?

Це була жорстка битва «чорних»! Але почну з голосування проти мене. Перед голосуванням ми колективно командою вирішили, що чорний фартух точно отримає Саша, тому що десерт «Три шоколади» вийшов несмачним, за словами наших однокласників. Тоді я запитав, кого ще виберемо, якщо голосувати доведеться проти двох одразу. Але всі промовчали. А вже на самому голосуванні цим другим вони обрали мене. Не буду приховувати, що це рішення команди було як ніж у спину.

Ну, а сама битва була дуже складною через світлофор, який швидко змінював колір, і ми не могли сконцентруватися на своїх процесах. Ще був такий момент, коли він взагалі перестав загорятися, і ми навіть злякалися, що він зламався.

Крім того, тобі попався досить складний суп, для якого необхідно було обробити рибу і морепродукти…

Так, ці продукти було дуже складно зачистити. До того ж я вирішив у свій буйабес додати кальмара, і у мене багато часу пішло на його зачистку. Також потрібно було зварити хороший рибний бульйон для супу і процідити його. Я повинен був додати в бульйон томати за 10 хвилин до кінця приготування, але не розрахував час і додав їх на останній хвилині, тому бульйон вийшов каламутним. Ну, і найжахливіше — це рука! Навіть не знаю, як я міг таке допустити, але на той момент голова взагалі не думала від стресу. І до речі, я не заліз рукою прямо в суп, як всі подумали! Навіть на відео видно, що я спочатку зачерпнув ложкою рибу і вже з ложки взяв її рукою.

геворг галстян

Ти на кастингу розповідав суддям про те, що тобі подобається дівчина, яка старша за тебе. Ти продовжуєш з нею зустрічатися?

Я з нею не зустрічаюся і навіть не закоханий в неї, просто мені подобається її типаж і  приємно з нею спілкуватися. Взагалі-то я зараз вільний хлопець і готовий до стосунків.

А на проекті у тебе склалися стосунки з кимось із дівчат?

Стосунків не було, але Кароліна дуже хороша дівчина. Вона мені подобається більше за інших, тому що вона з характером, така колоритна україночка. І було дуже круто взяти участь у конкурсі разом з нею — це щось неймовірне, я тоді так скаженів! (Сміється. – Прим. ред.)

геворг галстян

Як щодо твого кулінарного майбутнього? Ти продовжуєш навчання в училищі?

Так, я продовжую вчитися. І зараз у нас кондитерська тема — вчимося готувати булочки.

Тобто ти плануєш далі розвиватися у сфері кулінарії та пов’язати з цим життя?

Звичайно! У травні я закінчу навчальний рік, а потім за планом повинна бути обов’язкова практика. Але я відмовився від пропонованої в училищі практики і вирішив попрацювати кухарем у київському ресторані. А надалі планую розвиватися і збирати гроші на відкриття власного ресторану.

геворг галстян

Геворг Галстян

Одного разу ти сказав, що мріяв стати актором. Після досвіду на телебаченні хочеш розвиватися в цьому напрямі?

Акторська майстерність мені дуже близька, тому я би хотів себе спробувати і в цьому напрямі теж. Я б із задоволенням поєднував кулінарію та шоу-бізнес. Це було б дуже цікаво!

А кому з учасників ти бажаєш перемоги?

Я хотів би побачити у фіналі Артура Маляренка, Юру Турчина, Кароліну Залевську і Настю Кобиляцьку. На мій погляд, це найсильніші учасники, які гідні перемоги.

Читайте також: Ексклюзивні фото «МастерШеф»: підлітки готували десерти для друзів

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: