PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Im1hc3RlcmNoZWYuc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Антон Квасов: Француз не дасть себе забути

20.02.2018

14 лютого у третьому випуску «МастерШеф» підлітки попрощалися ще з одним яскравим учасником. Харизматичний Антон Квасов, він же Француз, став улюбленцем мільйонів телеглядачів, тому його несподіваний відхід розбив серця багатьох фанатів проекту. Що думає Антон про проект, свій «виліт» та які у нього плани на майбутнє — читайте в матеріалі.

Антон Квасов

Антоне, розкажи про свої враження від участі у шоу? Як тобі «МастерШеф»?

Мені дуже сподобалося брати участь у «МастерШеф», враження у мене ті, що треба! Якщо ти хочеш чогось досягти в житті, то треба ж з чогось починати. І «МастерШеф» був для мене цим стартом. Цей проект багато чого дав мені, тому я радий участі в ньому, хоч і вилетів так рано.

Тобто проект був для тебе корисним?

Я багато чого вивчив на «МастерШеф», побільше, ніж у бурсі за три роки. Крім того, з’явилися нові перспективні знайомства та зв’язки.

Антон Квасов

Читайте також: Хто з дівчат полонив серце Марка?

А як це було — надіти вперше чорний фартух?

Коли я отримав чорний фартух, я не думав, що вилечу раніше за деяких учасників. Я не боявся цієї номінації і вважав, що чорний фартух все-таки зніму.

Причина провалу вашого з Машею десерту —  занадто великий бісквіт. А бісквіт — це була Машина помилка. Чи не було в тебе образи на неї?

Сам бісквіт вийшов хорошим. Єдина проблема у нас була в тому, що Маша закомандувала зробити бісквіт на чотири яйця. Відповідно, він довго випікався, ми на останніх хвилинах готували презентацію і крем на гарячому бісквіті потік. Але ніяких з’ясувань стосунків не було, тому що конкурс ніяк не стосується дружніх взаємин. З Машею ми нормально спілкуємося, я зла не тримаю — це ж не Маша мене вигнала.

Антон Квасов

Наскільки складною була атмосфера на битві «чорних» у лабіринті? Хто тобі допомагав?

Битва «чорних» пройшла нормально. Єдине, що заважало на ній, — це необхідність умовляти інших, якщо тобі потрібно було кудись пройти. Але я домовлятися вмію, тому проблем із пересуванням у мене не було.

Чому ж ти не спитав поради у балкона, як готувати сациві?

Тому що ніхто з них не знав, що таке сациві. Мій «прокол» полягав у тому, що я просто переплутав сациві з соте. Ектор питав: «Ти знаєш, як його готувати?» Я відповідав, що знаю, і був упевнений у правильності своїх дій.

Виходить, що під час приготування цієї страви ти розраховував на свою інтуїцію?

Я розраховував сам на себе. Сам «напартачив» — сам виправляй. А просити у когось підказки і перекладати провину на цю людину — не в моїх правилах.

Антон Квасов

Наскільки несподіваним для тебе було рішення суддів? Чи після дегустації ти розумів, що перебуваєш у зоні ризику?

Це рішення було несподіваним не тільки для мене, а й для всіх інших. Ніхто не очікував такого повороту, що виженуть саме мене, а не Сашу, наприклад, з яким ми тоді удвох стояли перед суддями.

Коли судді винесли вердикт, ніхто з учасників не стримував сліз. Як тобі вдалося зберегти самоконтроль і не дати волю емоціям?

Так складається моє життя, що я не даю волю емоціям. Навіть в інтерв’ю я говорив журналісту проекту, що плакати не буду. Але в підсумку, слово за слово, розмова зайшла про батьків і скупу чоловічу сльозу я все-таки зронив.

Антон Квасов

Як відреагували соцмережі на твій виліт?

Було дуже багато коментарів зі словами підтримки, які дуже приємно читати. Багато людей писали, що я повинен був як мінімум дійти до кітелів. Але на це я всім відповідаю: неважливо, яким за рахунком ти пішов з проекту, важливо, що ти зумів для себе взяти. А я дуже багато встиг почерпнути звідти. І не факт, до речі, що фіналісти в результаті будуть продовжувати над собою працювати після проекту.

Зараз ти відчуваєш себе популярним, зіркою екрана? Чи плануєш вести свій блог?

Я не зірка, а, як каже моя одногрупниця, «підзвьоздок» (сміється. Прим. ред.). Я не Сердючка, щоб у мене зірка на лобі була, правильно? Так, у мене вже 5 тисяч підписників, але не варто цьому заздрити. Я вже вилетів, мене на «МастерШеф» більше не покажуть, отже, і до інших учасників слава скоро прийде. Щодо самих підписників, звичайно, я спілкуюся з ними і по можливості відповідаю. Намагаюся утримувати підписників, як можу (сміється. Прим. ред.). В Директі завал, але якби у мене було більше вільного часу, то відповів би всім обов’язково.

Як змінилося твоє життя після проекту? Ти продовжуєш вчитися і працювати?

У мене в планах закінчити навчання в березні. Також підробляю — займаюся тортами на замовлення. У мене є ще деякі плани, які поки не можу розкрити. Скажімо так, Француз не дасть себе забути!

Тобто кулінарія у твоєму житті залишиться надовго?

Однозначно я буду пов’язувати своє подальше життя з кулінарією, для цього і вчуся.

Ми бажаємо Антону реалізувати всі плани і стати справжнім професіоналом своєї справи. Також із нетерпінням чекаємо, коли Француз розкриє інтригу і нагадає про себе, як обіцяв!

Читайте також: Секретна страва на «МастерШеф»: підлітки будуть угадувати рецепт

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: