PCEtLVN0aWNreSBMZWZ0LS0+DQoNCjxzdHlsZSA+DQouZXhhbXBsZV9yZXNwb25zaXZlXzQgeyB3aWR0aDogMTYwcHg7IGhlaWdodDogNjAwcHg7IHBvc2l0aW9uOmZpeGVkOyBsZWZ0OjA7IH0NCkBtZWRpYShtaW4td2lkdGg6IDEzNDBweCkgeyAuZXhhbXBsZV9yZXNwb25zaXZlXzQgeyB3aWR0aDogMTYwcHg7IGhlaWdodDogNjAwcHg7ICBwb3NpdGlvbjpmaXhlZDsgbGVmdDowO319DQpAbWVkaWEobWluLXdpZHRoOiAxNTAwcHgpIHsgLmV4YW1wbGVfcmVzcG9uc2l2ZV80IHsgd2lkdGg6IDI0MHB4OyBoZWlnaHQ6IDYwMHB4OyAgcG9zaXRpb246Zml4ZWQ7IGxlZnQ6MDt9fQ0KQG1lZGlhKG1pbi13aWR0aDogMTYyMHB4KSB7IC5leGFtcGxlX3Jlc3BvbnNpdmVfNCB7IHdpZHRoOiAzMDBweDsgaGVpZ2h0OiA2MDBweDsgIHBvc2l0aW9uOmZpeGVkOyBsZWZ0OjA7fX0NCjwvc3R5bGU+DQoNCjxzY3JpcHQgYXN5bmMgc3JjPSIvL3BhZ2VhZDIuZ29vZ2xlc3luZGljYXRpb24uY29tL3BhZ2VhZC9qcy9hZHNieWdvb2dsZS5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo8IS0tIGV4YW1wbGVfcmVzcG9uc2l2ZV8zIC0tPg0KDQo8aW5zIGNsYXNzPSJhZHNieWdvb2dsZSBleGFtcGxlX3Jlc3BvbnNpdmVfNCINCiAgICAgc3R5bGU9ImRpc3BsYXk6aW5saW5lLWJsb2NrIg0KICAgICBkYXRhLWFkLWNsaWVudD0iY2EtcHViLTIwNzA4OTAyNTYzMzc3NjUiDQogICAgIGRhdGEtYWQtc2xvdD0iMzkxODM2OTIwMyI+PC9pbnM+DQo8c2NyaXB0Pg0KKGFkc2J5Z29vZ2xlID0gd2luZG93LmFkc2J5Z29vZ2xlfHwgW10pLnB1c2goe30pOw0KPC9zY3JpcHQ+PCEtLVN0aWNreSBSaWdodC0tPg0KDQoNCjxzdHlsZSA+DQouZXhhbXBsZV9yZXNwb25zaXZlXzIgeyB3aWR0aDogMTYwcHg7IGhlaWdodDogNjAwcHg7IHBvc2l0aW9uOmZpeGVkOyByaWdodDowOyB9DQpAbWVkaWEobWluLXdpZHRoOiAxMzQwcHgpIHsgLmV4YW1wbGVfcmVzcG9uc2l2ZV8yIHsgd2lkdGg6IDE2MHB4OyBoZWlnaHQ6IDYwMHB4OyAgcG9zaXRpb246Zml4ZWQ7IHJpZ2h0OjA7fX0NCkBtZWRpYShtaW4td2lkdGg6IDE1MDBweCkgeyAuZXhhbXBsZV9yZXNwb25zaXZlXzIgeyB3aWR0aDogMjQwcHg7IGhlaWdodDogNjAwcHg7ICBwb3NpdGlvbjpmaXhlZDsgcmlnaHQ6MDt9fQ0KQG1lZGlhKG1pbi13aWR0aDogMTYyMHB4KSB7IC5leGFtcGxlX3Jlc3BvbnNpdmVfMiB7IHdpZHRoOiAzMDBweDsgaGVpZ2h0OiA2MDBweDsgIHBvc2l0aW9uOmZpeGVkOyByaWdodDowO319DQo8L3N0eWxlPg0KPHNjcmlwdCBhc3luYyBzcmM9Ii8vcGFnZWFkMi5nb29nbGVzeW5kaWNhdGlvbi5jb20vcGFnZWFkL2pzL2Fkc2J5Z29vZ2xlLmpzIj48L3NjcmlwdD4NCjwhLS0gZXhhbXBsZV9yZXNwb25zaXZlXzIgLS0+DQo8aW5zIGNsYXNzPSJhZHNieWdvb2dsZSBleGFtcGxlX3Jlc3BvbnNpdmVfMiINCiAgICAgc3R5bGU9ImRpc3BsYXk6aW5saW5lLWJsb2NrIg0KICAgICBkYXRhLWFkLWNsaWVudD0iY2EtcHViLTIwNzA4OTAyNTYzMzc3NjUiDQogICAgIGRhdGEtYWQtc2xvdD0iMzM0MDc0OTY4MyI+PC9pbnM+DQo8c2NyaXB0Pg0KKGFkc2J5Z29vZ2xlID0gd2luZG93LmFkc2J5Z29vZ2xlfHwgW10pLnB1c2goe30pOw0KPC9zY3JpcHQ+
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Im1hc3RlcmNoZWYuc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

«МастерШеф» — «Кулінарний випускний» випуск 1: як пройшов кастинг із підлітками

МастерШеф

Сьогодні, 31 січня, на телеканалі СТБ відбулася довгоочікувана прем’єра кулінарного шоу «МастерШеф» — «Кулінарний випускний» за участю підлітків. Нарешті глядачі побачили талановитих, емоційних і романтичних хлопців та дівчат України, готових удосконалювати свої навички на проекті. В 1 випуску ми побачили, як проходив кастинг на участь у шоу: зі ста претендентів компетентне журі обрало всього двадцять гідних підлітків-кулінарів. Читайте докладніше в нашому матеріалі, як пройшов кастинг і які страви вразили суддів.

Правила проходження кастингу у новому сезоні «МастерШеф» залишилися незмінними: кожен учасник повинен був за 45 хвилин приготувати свою коронну страву. Але крім смакових властивостей, судді також звертали увагу на презентацію страви і в цілому на прагнення людини займатися кулінарією. Оцінювало кулінарні здібності компетентне журі: Ектор Хіменес-Браво, Дмитро Горовенко і Тетяна Литвинова. Для проходження у «двадцятку» претенденту необхідно було отримати від суддів як мінімум дві позитивні відповіді. При дотриманні всіх цих умов кулінар-аматор отримував білий фартух — а разом з ним і шанс стати професійним шеф-кухарем.

Читайте також: Тетяна Литвинова: На майданчику вирують неабиякі пристрасті

У цьому році суддям було непросто зробити вибір: на кастинг прийшло дуже багато талановитих і яскравих претендентів! Але професіоналізм і багатий досвід дозволили журі виділити найдостойніших учасників. Отже, першим свою страву презентував амбітний і впевнений у собі Марк: хлопець вирішив вразити кулінарів запеченою морською щукою під майонезом з картоплею. Тетяна та Ектор одразу відзначили природний талант Марка — риба була неймовірно соковитою і ніжною. А ось Дмитро розкритикував презентацію страви і сказав «ні». Крім кулінарії, Марк захоплюється ще й… дівчатами! Хлопець вважає себе справжнім знавцем у питанні спілкування з протилежною статтю: на його погляд, достатньо лише сказати те, що хоче почути обраниця. У відповідь судді пообіцяли, що навчать його правильній поведінці з дівчатами.

Наступною претенденткою на білий фартух була цілеспрямована Настя: дівчина дуже любить готувати, постійно відточує свої знання і хоче стати справжнім професіоналом. На суд журі Настя представила сучасні котлети по-київськи на подушці з карамелізованого ананаса з соусом із журавлини та сальсою з манго. Помітивши надмірну самовпевненістьдівчини, Ектор вирішив влаштувати їй простий тест і попросив назвати види нарізки та види пасти. На жаль, Настя не впоралася з таким простим завданням і отримала перше «ні». На щастя, Тетяна і Дмитро позитивно оцінили смак страви і презентацію, що дало право дівчині брати участь у проекті далі.

Читайте також: Ектор Хіменес-Браво: Я був дуже бунтівним хлопцем

Ще чимало учасників намагалися представити суддям свої, на їхній погляд, найкращі страви. У когось подача залишала бажати кращого, а у когось сама страва, тому багатьом довелося почути триразове «ні». І ті підлітки, які все ще перебували в пошуку себе і не були готові пов’язати своє життя з кулінарією, також проходили повз «МастерШеф». Але тільки не Женя з Одеси. Дівчинка приготувала млинці з кремом «Патісьєр» і ягідним соусом. Дмитро зазначив, що просто млинці — нескладне завдання, чого не скажеш про заварний крем, який Жені вдався. А от Тетяна була суворою до Жені — на її думку, вибір страви був дуже слабким як для дівчини з Одеси. Ектора ж, навпаки, підкупила простота страви, яку дівчина зуміла зробити неординарною.

Читайте також: «МастерШеф» з підлітками – очима Дмитра Горовенка

Одеса продовжує підкорювати «МастерШеф» — талановитий і незвичайний Олег вразив суддів не тільки своїми кулінарними здібностями, але і захопленням зміями. У хлопця вдома живе імператорський удав! Що стосується страви, то Олег приготував свинину по-китайськи у кисло-солодкому соусі з локшиною. Олег обрав саме цей рецепт, тому що він досить складний і багатопроцесний. До того ж, хлопець підготувався до кастингу: протягом тижня він готував цю страву по кілька разів на день. У підсумку він впорався менш ніж за 45 хвилин. Старанності Олега можна тільки позаздрити! Всі троє суддів належним чином оцінили талант і працьовитість юнака — і вручили йому білий фартух.


На проект прийшов ще один яскравий учасник — цілеспрямований 13-річний Ярослав, який в рідному місті вже встиг стати депутатом молодіжної ради. Юнак приготував шоколадний фондан, який, на жаль, не вдався. Але, помітивши завзятість Ярослава, Ектор кинув йому виклик: хлопець повинен був приготувати качку за прикладом, але не своїми руками, а керуючи су-шефами. І Ярику це вдалося! Качина грудка з мусом із червоної капусти затьмарила навіть страву Ектора, тому Ярослав отримав шанс зростати як кулінар на «МастерШефі».

Кастинг зуміли пройти ще багато гідних хлопців та дівчат, які отримали від суддів білі фартухи. Зрештою після ретельного відбору сформувалася «двадцятка» учасників «МастерШеф», і ці талановиті підлітки вже готові до боротьби за головний кулінарний приз України. За підсумками кастингу очевидно, що «МастерШеф» вже виховав і надихнув ціле покоління, яке тепер необхідно довести до рівня професіоналів. За розвитком і вдосконаленням юних кулінарів ми будемо спостерігати в наступних унікальних випусках «МастерШеф».

Video: «МастерШеф» — «Кулінарний випускний» випуск 1: як пройшов кастинг із підлітками

Найцікавіші моменти кастингу проекту МастерШеф — Кулінарний випускний, які очікували на глядачів у випуску 1, ви дізнаєтеся в нашому матеріалі

Video: «МастерШеф» — «Кулінарний випускний» випуск 1: як пройшов кастинг із підлітками

Найцікавіші моменти кастингу проекту МастерШеф — Кулінарний випускний, які очікували на глядачів у випуску 1, ви дізнаєтеся в нашому матеріалі

Video: «МастерШеф» — «Кулінарний випускний» випуск 1: як пройшов кастинг із підлітками

Найцікавіші моменти кастингу проекту МастерШеф — Кулінарний випускний, які очікували на глядачів у випуску 1, ви дізнаєтеся в нашому матеріалі

Video: «МастерШеф» — «Кулінарний випускний» випуск 1: як пройшов кастинг із підлітками

Найцікавіші моменти кастингу проекту МастерШеф — Кулінарний випускний, які очікували на глядачів у випуску 1, ви дізнаєтеся в нашому матеріалі

Дивіться також: МастерШеф: випуск 1 від 31.01.2018

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.