PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ibWFzdGVyY2hlZi5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0PiAtLT4=

Салат з качкою і фруктами від Микити Моїсеєва

28.08.2017

Серпень добігає кінця, але ще не пізно порадувати себе по-справжньому літнім салатом. Салат з качкою, апельсином, виноградом та заправкою з манго готується просто, а виходить дуже смачним. Читайте покроковий рецепт салату з качки від випускника шоу «МастерШеф» Микити Моїсеєва!

Никита Моисеев

Читайте також: Ростбіф з ягідним соусом від Наталії Петрик

Інгредієнти:

  • качина грудинка 1шт;
  • апельсин 1 \ 2 шт;
  • виноград 5 зерен;
  • сік манго 50 грам;
  • рукола 25 грам;
  • бальзамічний оцет 10 грам.

Спосіб приготування:

  1. Висушуємо паперовими рушниками качину грудинку. Робимо поперечні надрізи. Солимо, перчимо.
  2. Обсмажуємо з обох сторін, починаючи з боку шкури.
  3. Треба постаратися, аби підшкірний жир гарненько витопити. Доводимо качку до готовності в духовці.
  4. У апельсина видаляємо шкірку, плівки, кісточки і отримуємо чисте філе. Виноград розрізаємо навпіл, також видаляємо кісточки.
  5. Рукколу очищаємо від коренів і змішуємо з виноградом та апельсином.
  6. Сік манго кип’ятимо, знімаємо з вогню і вливаємо бальзамічний оцет. Гарненько перемішуємо.
  7. Викладаємо рукколу з фруктами на тарілку, поруч кладемо качку і поливаємо соусом з манго.

Читайте також: 10 заповідей шеф-кухаря від «МастерШеф»

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: