PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Im1hc3RlcmNoZWYuc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

На кастинг «МастерШефа» прийде 64-річний інструктор з виживання

29.08.2016

Головне кулінарне шоу країни «МастерШеф» повертається на екрани телевізорів – вже у вівторок (30 серпня) ви побачите перших героїв, які ризикнули прийти на кастинг і показати свої коронні страви досвідченій та вимогливій суддівській трійці: Ектору Хіменес-Браво, Тетяни Литвиновій та Сергію Калініну.

У новому сезоні на вас чекає подвійна порція улюбленого кулінарного проекту – тепер шоу «МастерШеф» буде виходити по вівторках і середах. Крім того, страви стануть удвічі смачнішими і гарячими, а конкурси – вдвічі складнішими і психологічними, щоб розкрити не тільки талант кулінарів-аматорів, але й всю їх людську сутність.

C49A7229

Наприклад, 35-річний Олег Ковальчук, який займається тим, що вирізає на могильних плитах портрети померлих людей, – як так сталося, що він раптом зацікавився кулінарією? Або 64-річний інструктор з виживання Микола Молоков – зрозуміло, що така людина знає, як вижити у лісі, харчуючись черв’яками і кониками, але от чи він зможе приготувати для суддів «МастерШефа» вишукану ресторанну страву? І чим вирішила здивувати на кастингу «файна жіночка» із Західної України Світлана Білейчук, яка присвятила все життя роботі по господарству і вихованню трьох синів-спортсменів?

Дивіться перший випуск шоу «МастерШеф – 6» вже у вівторок (30 серпня) о 20:00 на СТБ!

Video: На кастинг «МастерШефа» прийде 64-річний інструктор з виживання

(Русский) Не пропустите первый выпуск шоу «МастерШеф – 6» уже во вторник (30 августа) в 20:00 на СТБ!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: