PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ibWFzdGVyY2hlZi5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0PiAtLT4=

Секрети яловичини по-ірландськи від Мілана Котєва

27.10.2015

shutterstock_249261013

Всі продукти були придбані в МЕТRО
Інгредієнти:
• оливкова олія 2 ст. л. ;
• яловичина 500 г;
• цибуля 1 шт;
• морква 4 шт;
• часник 2 зуб;
• кмин 0,3 ч. л;
• сушений розмарин 0,3 ч. л;
• лавровий лист 1 шт;
• сіль за смаком;
• перець чорний мелений за смаком;
• яловичий бульйон 2 ст;
• масло вершкове 2 ст. л; (Акційна ціна в MERTO 12,50 грн/200г)
• борошно 2 ст. л;
• горошок зелений заморожений 100 гр (Акційна ціна в MERTO 15,90 грн/400г)

Button-METRO-card-32
Приготування:
1. Помийте яловичину та наріжте м’ясо кубиками.

Читайте також: Рибний пиріг від Тетяни Литвинової
2. Обсмажте м’ясо на оливковій олії у великій пательні протягом 4 хвилин.
3. Поріжте цибулю і моркву, додайте до яловичини.
4. Додайте часник і спеції. Гасіть м’ясо з овочами ще п’ять хвилин.
5. Влийте яловичий бульйон та тушкуйте м’ясо протягом двох хвилин.
6. У маленькій ємності змішайте масло і борошно.
7. Додайте горошок та відправте до тушкованого м’яса.
Подавайте з картопляним пюре.
Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: