PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ibWFzdGVyY2hlZi5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0PiAtLT4=

Тілапія в паніровці з пармезаном від Мілана Котева

15.10.2015

тилапия

Всі продукти були придбані в МЕТRО

Інгредієнти:

• Філе тілапії – 2 шт.

• Пармезан – 50 гр.

• Паприка – 1 ст.л.

• Черемша – 2-3 гілочки

• Оливкова олія – 2 ст.л.

• Сіль

Button-METRO-card-32

Приготування:

1. Спочатку приготуємо паніровку. Натираємо дрібно пармезан. Також нарізаємо зелень. Тут це може бути черемша, петрушка, кінза, кріп – все, що завгодно в будь-яких поєднаннях.

2. Далі в широкій тарілці з бортиками змішуємо пармезан, зелень і паприку з сіллю. Звичайно, можна додати свої спеції, а частину паприки замінити гострим чилі.

3. Змастіть філе оливковою олією, а потім обваляйте в паніровці, щоразу добре придавлюючи рибу.

4. Викладайте готове філе на пергамент з деко і випікайте хвилин 10 при 180 градусах.

5. Готовій рибі потрібно трохи відпочити, щоб скоринка з пармезану добре застигла, а вже потім перекладайте на тарілки і подавайте.

Смачного!

тилапия

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com