PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ibWFzdGVyY2hlZi5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0PiAtLT4=

Секрети вишневого пирога

13.10.2015

пирог вишня

Всі продукти були придбані в МЕТRО

Інгредієнти:

• Вишня – 300г; (Акційна ціна від МЕTRO: 69,90 грн/ 1 кг)

• Вершкове масло – 200г; (Акційна ціна від МЕTRO: 13,50 грн/200г)

• Борошно – 300г; (Акційна ціна від МЕTRO: 14,90 грн/2кг)

• Цукор – 300г;

• Яйця – 4 шт;

• Розпушувач – 10г; (Акційна ціна від МЕTRO: 2 грн/1 шт)

• Ваніль – 1г.

Button-METRO-card-32

Спосіб приготування:

1. Збити масло з цукром.

2. Потім по одному додати яйця, просіяне борошно, розпушувач та ваніль.

3. Форму для випічки змастити маслом, посипати борошном і вилити тісто.

4. Викласти вишні зверху тіста по всьому периметру.

5. Випікати 40 хв при температурі 180 градусів.

Раджу подавати з кулькою ванільного морозива! Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: