PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ibWFzdGVyY2hlZi5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0PiAtLT4=

РЕЦЕПТ: Львівський сирник від Івана Третяка

08.10.2014

Цей рецепт мені колись передала моя мама, а я, в свою чергу, ділюся ним з читачами сайту СТБ.

Тісто для основи:

400 г муки;

4 жовтки;

200 г маргарину;

3 чайні лошки какао;

2 чайні ложки порошку до печива;

100 г цукру.

Сиркова маса:

1 кг домашнього сиру (творог);

9 яєць;

400 грам цукрової пудри;

250 гр масла;

100 гр ізюму;

3 столові ложки манної крупи;

сік одного лимона.

Спосіб приготування:

Жовтки взбити із цукром, додати розтоплений маргарин. Всі сухі індігрієнти змішати і висипати в жовткову масу, замісити тісто та розділити на дві частини. Відставити його в сторону та зайнятися сирною масою.

Сир перемолоти на м’ясорубці, білки взбити із цукром, додати жовтки. Цю масу виливаємо до сиру і додаємо сік лимона, ізюм і масло кімнатної температури. Все добре перемішуємо.

Формуємо сирник. На дно форми фикладаємо одну частину тіста, на нього – сирну массу, і все затираємо другою частиною тіста на терці. Сирник печемо при 180 градусів одну годину. Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: