PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ibWFzdGVyY2hlZi5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0PiAtLT4=

АНОНС: Учасники проекту будуть власноруч переробляти зерно у борошно

17.09.2014

На виїзному конкурсі учасникам проекту «МастерШеф» належить поділитися на команди і приготувати обід для суддів, використовуючи при цьому багато борошна. Ось тільки є один нюанс – добути його вони повинні самі. У їхньому розпорядженні – пшеничне поле. Кулінари-аматори повинні зібрати пшеницю та переробити її в борошно.

На команди учасники поділилися таким способом, що одна з них виявилася виключно жіночою…

Вже за доброю традицією, зав’язалася бійка за продукти. Більше того, її ініціатором стала Тетяна Катериновська! В результаті конфлікту одна з команд відвоювала в три рази більше борошна. Але попереду – приготування тіста. Чи зуміють вони утримати лідерство?

Також в одному з конкурсів кулінарам належить приготувати 3 страви, рецепт до яких додається. Тільки от розкиданий він частинами по всім 18-ти футболкам, які будуть одягнуті на учасників. Так що їм належить скласти свого роду пазл – зрозуміти, який процес за яким їм треба виконати.

Хто з учасників розсердить Ектора? Кого всесвітньо відомий кулінар доведе до сліз? І хто ж залишить проект у цьому випуску?

Дивіться вже сьогодні, 17 вересня, о 20:00 на телеканалі СТБ!

Video: АНОНС: Учасники проекту будуть власноруч переробляти зерно у борошно

На выездном конкурсе участникам проекта «МастерШеф» предстоит поделиться на команды и приготовить обед для судей, используя при этом много муки. Только вот есть один нюанс – добыть ее они должны сами. В их распоряжении – пшеничное поле.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: