PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ibWFzdGVyY2hlZi5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0PiAtLT4=

Кулінари-аматори готували найменші страви в історії проекту

07.11.2013

Video: Кулінари-аматори готували найменші страви в історії проекту

Другий конкурс вчорашнього випуску проекту «МастерШеф» полягав у наступному: учасники ставали за робочими поверхнями парами і готували страви, білет з назвою якого вони витягли. Сама за столом стояла лише Ірина Бактиая – в ​​нагороду за кращу страву в минулому конкурсі. І, як вона пізніше зрозуміла, ця нагорода була дуже до речі, адже всім іншим учасникам довелося ділити інгредієнти навпіл.

А ділити між собою те, чого і одному кулінарові мало – завдання надскладне. Як виявилося, продукти їх страв важать буквально кілька грам: столова ложка гречки, стільки ж борошна і сметани, три вишеньки і т.д.

Як учасники поділили мініатюрні інгредієнти, а також кому вдалося приготувати гідну мікростраву, дивіться прямо зараз:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: