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
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Im1hc3RlcmNoZWYuc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Святкові перепела Мама Браво

МастерШеф

Video: Святкові перепела Мама Браво

З наступившим новим 2013 роком вас! До уваги рецепт від Ектора Хіменес-Браво. Порадуйте новим шедевром від іменитого шеф-кухаря людей, з якими ви зустріли Новий рік!

Олія з Бренді

  • ¾ склянки (1 ½ палички) несолоного
    вершкового масла, кімнатної температури
  • 1 склянка цукрової пудри
  • 5 ст. ложок бренді

Пудинг

  • 1 2/3 склянки сушеної смородини (близько 240 г.)
  • ¾ склянки вишневих цукатів або інших
    нарізаних сухофруктів, таких як абрикоси або інжир (близько 120 г.).
  • ¾ склянки чорносливу без кісточок,
    нарізаного (близько 120 г.)
  • ¼ склянки нарізаного цукату зі шкірки
    апельсина
  • 1 ½ чайної ложки кориці меленої
  • ¾ чайної ложки імбиру молотого
  • ½ чайної ложки солі
  • ½ склянки темного рому
  • 3 склянки свіжих крихт білого хліба
  • ½ склянки коричневого цукру
  • 6 ст. ложок борошна звичайного
  •  ¼ склянки мигдалю дрібно нарізаного
  • ½ чайної ложки розпушувача для тіста
  • ½ склянки олії несолоної, топленої, злегка
    охолодженої
  • 3 великих яйця
  • ¼ склянки молока
  • 2 чайних ложки ванільного екстракту
  • ½ чайної ложки мигдального екстракту

 Пудинг

Спосіб приготування:

Для масла бренді:

За допомогою електричного міксера збивати
масло до однорідної консистенції. Вбити цукор. Поступово ввести бренді (можна
приготувати за тиждень). Накрити і поставити в холодильник. Довести до
кімнатної температури перед подачею.

 Для пудингу:

Змішати смородину, цукати вишневі, цедру
апельсина, корицю, імбир, мускатний горіх і сіль у великій мисці. Залити ром
зверху і перемішати. Дати відстоятися 30 хвилин.

Змішати крихти хлібні, цукор і борошно в
середній мисці. Додати в суміш сухофруктів і перемішати. Накрити і дати
відстоятися при кімнатній температурі до ранку.

Щедро змастити маслом дволітрову форму для
пудингу з кришкою. Змішати мигдаль і розпушувач в середній мисці. Домішати
масло топлене, яйця, молоко, ванільний екстракт і мигдальний екстракт у великій
мисці. Домісити суміш мигдалю. Домісити суміш масла в суміш сухофруктів.
Викласти ложкою суміш у підготовлену форму для пудингу. Вирівняти верх. Накрити
форму для пудингу кришкою.

Виставити форму для пудингу на решітку у
великій каструлі. Залити в каструлю окропу до половини форми для пудингу.

Накрити каструлю і готувати пудинг на пару
при середньо низькій температурі, поки зубочистка не буде виходити з нього
чистою. При необхідності заливати більше окропу в каструлю, готувати близько 2
годин. Виставити форму на решітку і охолоджувати 5 хвилин. Вивернути пудинг
(можна приготувати за тиждень). Охолодити. Щільно загорнути в плівку і
охолодити. Щоб розігріти пудинг – зняти плівку і повернути в форму з маслом,
накрити форму. Поставити форму на грати у великій каструлі. Долити достатньо
гарячої води в каструлю – до половини форми. Накрити каструлю і готувати пудинг
на пару при середньо низькій температурі, поки не прогріється. Готувати близько
45 хвилин. Переставити форму на решітку. Дати відстоятися 5 хвилин. Витягти
пудинг.

Перекласти пудинг на блюдо. Подавати теплим
з маслом бренді. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: