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
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Im1hc3RlcmNoZWYuc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Хто став переможцем другого сезону кулінарного проекту «МастерШеф»?

МастерШеф

Video: Хто став переможцем другого сезону кулінарного проекту «МастерШеф»?

Чотири місяці вся Україна спостерігала за
досягненнями та розчаруваннями 20-ти кращих кулінарів-аматорів другого сезону
кулінарного проекту «МастерШеф». Судді проекту – іменитий шеф-кухар Ектор
Хіменес-Браво, ресторатор Микола Тищенко, а також телеведуча і великий гурман
Жанна Бадоєва ставили учасникам, здавалося б, нездійсненні завдання і
придумували різні конкурси, на яких учасникам доводилося обробляти тушу тільки
що вбитого кабана і навіть їсти… черв’яків . Лише троє учасників змогли
подолати всі випробування.

На цьому тижні у
фіналістів – Тані Немеровець, Єлизавети Глинської та Михайла Сосновських була остання
можливість довести суворим членам журі, що кожен з них гідний стати переможцем
другого сезону. А також показати все, чому вони навчилися за час перебування на
проекті.

Still1226_00019

У фінальній битві
кулінари повинні були за дві години приготувати і презентувати три кращих своїх
страви – закуску, основне блюдо і десерт. А щоб підтримати їх, члени журі
запросили в студію найближчих і дорогих людей для учасників. Також повболівати
за фіналістів прийшла 20-ка кращих кулінарів-аматорів другого сезону.

Still1226_00004

Still1226_00007

Михайло Сосновських на закуску приготував папільот, в якості
основного блюда учасник подав рис з м’ясом, на десерт – сорбет з базиліка з
лаймом і цедрою лайма.

Still1226_00015

Єлизавета Глинська на закуску приготувала салат з морепродуктами і з
тартар з тунця, основне блюдо – курячі грудки з фуагра і картопляно-гарбузове
пюре зі шпинатом, а на десерт дівчина презентувала крем карамель з
манговий-м’ятною сальсою.

Still1226_00013

Таня Немеровець приготувала на закуску креветки, основне блюдо –
качина грудка з двома соусами і полента, а на десерт – шоколадне тістечко.

Still1226_00016

За рішенням суддів переможцем кулінарного шоу «МастрШеф-2» стала 29-річна
візажист Єлизавета Глинська з Києва.
Дівчина отримала не лише звання кращого кулінара, але також грошову винагороду
в 500 000 гривень і можливість
навчання в кращій кулінарній школі Парижа Le Cordon Bleu.

Still1226_00020

Ми вітаємо Лізу з її перемогою. Бажаємо дівчині втілити свою мрію в життя –
відкрити свою власну кав’ярню.

Still1226_00025

В 23:55пост-шоу проекту «МастерШеф-2». На цей раз у гості до Ектора
Хіменес-Браво і Дмитра Танковича прийшли переможці двох сезонів проекту
«МастерШеф» – Світлана Шептуха і Єлизавета Глинська. Який сезон
кулінарного проекту переможе? Не пропустіть!

———————————–

«МастерШеф» – масштабне кулінарне
реаліті-шоу, в якому 20 найбільш гідних кухарів-аматорів, відібраних для
участі, змагаються за звання кращого шеф-кухаря України та грошову винагороду в
500 000 гривень.
Також переможець проекту отримує можливість навчання в
кращій кулінарній школі Парижа Le Cordon Bleu.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: