Шановні глядачі, якщо у Вас чи Ваших знайомих раптом виникли проблеми з прийомом сигналу телеканалу СТБ, надсилайте смс з описом проблеми на номер 067-44-44-02-4.
Для повнолітніх абонентів всіх національних GSM операторів. *Вартість згідно тарифів операторів.

Видеогид | 03.12.2015 | Сезон 5

Карпаччо – страва з тонко нарізаних шматочків сирого м’яса, приправлених оливковою олією з оцтом і / або лимонним соком. Традиційно подається як холодна страва або закуска.

 

Спосіб приготування: 

1. Нарізаємо підморожене м’ясо дуже тонкими скибочками.

2. Робимо заправку: в мисці змішуємо дрібно нарізану цибулю з олією.

3. Додаємо гірчицю.

4. Вливаємо сік лайма і бальзамічний оцет. Ретельно перемішуємо.

5. М’ясні скибочки викладаємо на тарілку, приправляємо їх свіжомеленим перцем, сіллю і поливаємо заправкою. Посипаємо каперсами і тертим пармезаном.

Секрет: якщо ви хочете підготуватися заздалегідь, покладіть тарілки з карпаччо в холодильник, а заправку і все інше додайте перед подачею.

 

 

Обираємо корисну курку. 3 унікальних секрети


Секрет ідеального чізкейка розкрито! Ви зобов’язані його дізнатись!


Как выбрать безопасные и качественные овощи?


Идеальный завтрак для любимого!

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: