Шановні глядачі, якщо у Вас чи Ваших знайомих раптом виникли проблеми з прийомом сигналу телеканалу СТБ, надсилайте смс з описом проблеми на номер 067-44-44-02-4.
Для повнолітніх абонентів всіх національних GSM операторів. *Вартість згідно тарифів операторів.

Видеогид | 03.12.2015 | Сезон 5

Страва іспанської кухні, перевірений рецепт іменитого шеф-кухаря Гордона Рамзі. Ця страва добра тим, що її можна приготувати заздалегідь, а потім ефектно здивувати гостей.

Спосіб приготування: 

1. Закладаємо в черевну порожнину риби  шматочки лимону і насіння фенхелю.

2. Сіль змішуємо з водою так, щоб їй можна було надати форму.

3. На деко викладаємо сіль, зверху кладемо рибу і накриваємо сіллю, що залишилась, формуючи соляний панцир.

4. Розміщуємо рибу в розігріту до 180 градусів духовку на 25-30 хвилин.

5. Готуємо фенхель: відрізаємо стебла і кореневу частину, нарізаємо фенхель соломкою.

6. Розігріваємо в пательні оливкову олію і обсмажуємо у ній фенхель до золотистої скоринки. В У кінці додаємо подрібнений часник і чебрець.

7. Кладемо вершкове масло.

8. Вливаємо вино і тушкуємо до м’якості.

9. Розтираємо в ступці мигдальні горіхи з перцем і морською сіллю.

10. Розбиваємо соляний панцир і дістаємо рибу.

11. Подаємо дорадо з фенхелем, посипаним горіхами і рубаною зеленню

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: