PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ibWFzdGVyY2hlZi5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0PiAtLT4=

Секрет кексу швидкого приготування від Івана Третяка

03.11.2015

shutterstock_206979595

Всі продукти були придбані в МЕТRО
Інгредієнти:
• 4 яйця
• 200 г цукру
• 100 мл рафінованої олії
• 200 мл теплого молока  (Акційна ціна в MERTO 11,90 грн/1л)
• 10 г пекарського порошку
• 10 г ванільного цукру
• 350-400 г борошна

Button-METRO-card-32

Приготування:
1. Яйця перетираємо із звичайним і ванільним цукром.
2. Додаємо молоко, перемішуємо.
3. Потім виливаємо олію і висипаємо борошно з пекарським порошком.
4. Консистенція тіста повинна бути густою як сметана.
5. Випікаємо при 180 градусах 40 хвилин.
Смачного!

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: