PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ibWFzdGVyY2hlZi5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0PiAtLT4=

Секрет кексу швидкого приготування від Івана Третяка

03.11.2015

shutterstock_206979595

Всі продукти були придбані в МЕТRО
Інгредієнти:
• 4 яйця
• 200 г цукру
• 100 мл рафінованої олії
• 200 мл теплого молока  (Акційна ціна в MERTO 11,90 грн/1л)
• 10 г пекарського порошку
• 10 г ванільного цукру
• 350-400 г борошна

Button-METRO-card-32

Приготування:
1. Яйця перетираємо із звичайним і ванільним цукром.
2. Додаємо молоко, перемішуємо.
3. Потім виливаємо олію і висипаємо борошно з пекарським порошком.
4. Консистенція тіста повинна бути густою як сметана.
5. Випікаємо при 180 градусах 40 хвилин.
Смачного!

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: