PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ibWFzdGVyY2hlZi5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0PiAtLT4=

Секрет груши з маскарпоне від Вікторії Козіс

29.10.2015

shutterstock_318002615

Всі продукти були придбані в МЕТRО
Інгредієнти:
• 1 груша
• 250 г сиру маскарпоне
• 1 банка консервованого персика
• 100 г цукрової пудри
• 1-2 шт кардамону
• 1 апельсин
• 1/2 лимона
• 1 плитка чорного шоколаду (Акційна ціна в MERTO 13,90 грн/90г)
• Кілька листочків м’яти для прикраси

Button-METRO-card-32

Приготування:
1. Грушу вимити, обсушити, очистити від шкірки і зрізати низ так, щоб її можна було надалі покласти на тарілку. Вичистити насіння з плоду.
2. Натерти цедру цілого апельсина. Покласти грушу в каструлю. Залити водою.
3. Поставити на вогонь. Варити грушу 10 хв у киплячій воді з додаванням кардамону, цедри, соків половини лимона і половини апельсина.
4. Дрібно нарізати консервовані персики. Змішати їх з сиром маскарпоне. Додати в суміш цукрову пудру і все ретельно перемішати до стану пюре.
5. Плитку чорного шоколаду натерти на крупній тертці.
6. Викласти сирно-фруктове пюре на дно глибокої тарілки, зверху обережно поставити грушу. Готовий десерт посипати тертим шоколадом, горіхами і прикрасити м’ятою.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: