PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Im1hc3RlcmNoZWYuc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Секрети салату Нісуаз з консервованим тунцем від Тетяни Литвинової

22.09.2015

2

Салат «Нісуаз» відомий у всьому світі, і як все популярне, має безліч варіацій приготування. Але все ж обов’язково в салаті Нісуаз присутній тунець і анчоуси, яйця і свіжі овочі. Салат «Нісуаз» – незмінний супутник французького міста Ніцци, дуже поживний, але, разом з тим, дієтичний.

Інгредієнти: (Всі продукти були придбані в МЕТRО)
• Яйця курячі – 2 шт.
• Листя салату – 50 г (у мене салат Ромен)
• Перець солодкий червоний – 1 шт.
• Квасоля зелена стручкова (свіжа або заморожена) – 100 г
• Помідори Черрі – 100 г
• Тунець консервований – 100 г (Акційна ціна від МЕTRO: 29,90 грн/уп)
• Перепелині яйця
• Анчоуси – 20 г
• Маслини без кісточки – 20 г
• Оливкова олія – 30 мл (Акційна ціна від МЕTRO: 99,90 грн/500 мл)
• Сіль морська – 0,5 ч.л
•  Часник – 1 зубчик
• Лимонний сік – 20 мл
• Перець чорний – щіпка

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Серети гарбузового чізкейку з солоною карамеллю від Тетяни Литвинової.

 

 

Приготування:

1

1. Яйця відварити до готовності. Листя салату помити і висушити в дуршляку.

2. Якщо ви використовуєте свіжу стручкову квасолю, зріжте жорсткі кінчики і відваріть квасолю в підсоленій воді 3-4 хвилини, відкиньте на друшляк і промийте холодною водою, щоб квасоля не поміняла колір

3. Перець нарізати соломкою.

10
4. Помідори нарізати.

11

5. На тарілку викласти листя салату.

7
6. Потім стручкову квасолю, перець і помідори.

5

7. Приготуйте заправку, для цього в ступці розітріть часник із сіллю і перцем.

9

8. Додайте лимонний сік, оливкову олію, змішайте до однорідності.

8

9. Викласти шматочки тунця, маслини, яйця та анчоучи

4

10. Полити все заправкою.

3

Подавати салат одразу ж.

2

Video: Секрети салату Нісуаз з консервованим тунцем від Тетяни Литвинової

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: