PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ibWFzdGVyY2hlZi5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0PiAtLT4=

Шановні глядачі, якщо у Вас чи Ваших знайомих раптом виникли проблеми з прийомом сигналу телеканалу СТБ, надсилайте смс з описом проблеми на номер 067-44-44-02-4.
Для повнолітніх абонентів всіх національних GSM операторів. *Вартість згідно тарифів операторів.

Секрети салату Нісуаз з консервованим тунцем від Тетяни Литвинової

22.09.2015

2

Салат «Нісуаз» відомий у всьому світі, і як все популярне, має безліч варіацій приготування. Але все ж обов’язково в салаті Нісуаз присутній тунець і анчоуси, яйця і свіжі овочі. Салат «Нісуаз» – незмінний супутник французького міста Ніцци, дуже поживний, але, разом з тим, дієтичний.

Інгредієнти: (Всі продукти були придбані в МЕТRО)
• Яйця курячі – 2 шт.
• Листя салату – 50 г (у мене салат Ромен)
• Перець солодкий червоний – 1 шт.
• Квасоля зелена стручкова (свіжа або заморожена) – 100 г
• Помідори Черрі – 100 г
• Тунець консервований – 100 г (Акційна ціна від МЕTRO: 29,90 грн/уп)
• Перепелині яйця
• Анчоуси – 20 г
• Маслини без кісточки – 20 г
• Оливкова олія – 30 мл (Акційна ціна від МЕTRO: 99,90 грн/500 мл)
• Сіль морська – 0,5 ч.л
•  Часник – 1 зубчик
• Лимонний сік – 20 мл
• Перець чорний – щіпка

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Серети гарбузового чізкейку з солоною карамеллю від Тетяни Литвинової.

 

 

Приготування:

1

1. Яйця відварити до готовності. Листя салату помити і висушити в дуршляку.

2. Якщо ви використовуєте свіжу стручкову квасолю, зріжте жорсткі кінчики і відваріть квасолю в підсоленій воді 3-4 хвилини, відкиньте на друшляк і промийте холодною водою, щоб квасоля не поміняла колір

3. Перець нарізати соломкою.

10
4. Помідори нарізати.

11

5. На тарілку викласти листя салату.

7
6. Потім стручкову квасолю, перець і помідори.

5

7. Приготуйте заправку, для цього в ступці розітріть часник із сіллю і перцем.

9

8. Додайте лимонний сік, оливкову олію, змішайте до однорідності.

8

9. Викласти шматочки тунця, маслини, яйця та анчоучи

4

10. Полити все заправкою.

3

Подавати салат одразу ж.

2

Video: Секрети салату Нісуаз з консервованим тунцем від Тетяни Литвинової

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: