PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ibWFzdGVyY2hlZi5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0PiAtLT4=

Секрети салату з качкою і фруктами від Микити Моїсеєва

17.09.2015

shutterstock_152836427

  Інгредієнти: (Всі інгредієнти були придбані в МЕТRO)

 • качина грудинка 1шт

• апельсин 1 \ 2 шт (Акційна ціна від МЕTRO)

• виноград 5 шт

• сік манго 50 г

• рукола 25 г

• бальзамічний оцет 10 г

 

Button-METRO-card-32

 

Спосіб приготування:

1. Висушуємо паперовими рушниками качину грудинку. Робимо поперечні надрізи. Солимо, перчимо.

2.  Обсмажуємо з обох сторін, починаючи з боку шкурки.

3. Треба, щоб підшкірний жир гарненько витопився. Доводимо качку до готовності в духовці.

4. У апельсина видаляємо шкірку, плівки, кісточки і отримуємо чисте філе.

5. Виноград розрізаємо навпіл, також видаляємо кісточки.

6. Руколу очищаємо від коренів і змішуємо з виноградом та апельсином.

7. Сік манго кип’ятимо, знімаємо з вогню і вливаємо бальзамічний оцет.

8. Гарненько перемішуємо.

9. Викладаємо руколу з фруктами на тарілку, поруч кладемо качку і поливаємо соусом з манго.

Смачного!

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: