PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ibWFzdGVyY2hlZi5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0PiAtLT4=

Секрети ванільної панакоти

15.09.2015

shutterstock_190692683

Інгредієнти:(Всі інгредієнти були придбані в МЕТRO)

• 25 г желатину

• 500 мл вершків (жирність 33%)

• 130 мл молока

• 50 г цукру

• 1 стручок ванілі

• ягоди, м’ята і джем для прикраси

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецепт швидкої та смачної ванільної панакоти.

Button-METRO-card-32

Приготування:

1. Желатин розчинити в 100 мл холодної води, поки не стане м’яким (близько 5 хвилин).

2. Розкрити стручок ванілі і за допомогою чайної ложки вишкребти з нього зерна.

3. Нагріти вершки в каструлі, але не кип’ятити, влити молоко, всипати цукор і додати ванільні зерна. Суміш нагріти при постійному помішуванні, але не доводити до кипіння.

4. Зняти каструлю з плити і додати в неї розчинений желатин. Перемішати до однорідної маси.

5. Отриману масу розлити по формах, накрити харчовою плівкою, дати охолонути за кімнатної температури і поставити в холодильник на 3-4 години.

6. Перед подачею (за бажанням) можна прикрасити десерт ягодами, м’ятою і джемом.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: