PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Im1hc3RlcmNoZWYuc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Нікіта Моісеєв

Никита Моисеев

Любов до кулінарії Нікіті прищепили його бабусі. Хлопець все дитинство спостерігав за тим, як вони готують. Це було для нього настільки цікаво і захоплююче, що він не міг відірватися. Коли хлопець подорослішав, почав ставити багато питань на тему кулінарії, після чого і став потроху закохуватися в кухню.

Першою стравою, яку він приготував, був омлет з томатною пастою.

«Я приходив зі школи раніше своїх батьків, і настав момент, коли я зрозумів, що треба починати годувати себе самостійно, – згадує хлопець. – Попередньо поцікавившись, як готувати омлет, я приступив до процесу. Збив яйця (без молока), посолив і став роздумувати над начинкою. Заглянув у холодильник і побачив там, крім усього іншого, томатну пасту. Мені так захотілося дізнатися її смак краще, що я твердо вирішив додати її в омлет. Вмішав велику кількість пасти в яєчну суміш і почав смажити. Це було дуже несмачно, тому надалі я вирішив сильно не переборщувати з експериментами»

Кілька років тому Нікіта вже спробував почати йти по шляху кухаря. Він пропрацював помічником «шефа», але потім сталася подія, яка вимагала певних коштів, і йому довелося повернутися в «зал». Гостра потреба у «живому» заробітку змусила Нікіту зробити вибір на користь роботи офіціанта.

На проект хлопця привело бажання рости і розвиватися в професії кулінара, а також набратися досвіду у Ектора, Тетяни і Миколи.

На думку учасника, справжній кухар обов’язково повинен володіти швидкістю, зібраністю і бути гранично уважним.

«Також, я вважаю, є дві речі, які складають основу доброго кухаря – почуття гумору і любов до професії, – переконаний Микита. – Людина, яка володіє почуттям гумору, може спокійно ставитися до своїх поразок і, не опускаючи руки, рухатися вперед, виправляючи помилки. Це вкрай необхідно на кухні, адже ти не відразу зможеш готувати чудові страви».

У разі перемоги виграні гроші витратить на вдосконалення у сфері кулінарії та продовження навчання.

Освіта: технолог зерна.

Рід діяльності: офіціант.

Хобі: спорт.