PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Im1hc3RlcmNoZWYuc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Іван Третяк

Иван Третяк

Любов до кулінарії Івану прищепила мама. Вона завжди готувала і багато підказувала хлопцеві, коли він тільки починав цікавитися цією сферою діяльності. Тим не менш, серйозно захопився кулінарією Іван саме тоді, коли почав дивитися другий сезон «Мастершеф». А коли стартував третій (в якому, до речі, хлопець вболівав за Марину Шевченко і Ольгу Мартиновську), він твердо вирішив для себе, що повинен спробувати свої сили в наступному.

«Я прийшов на проект тому, що захотів щось змінити у своєму житті, чогось досягти, – розповідає Ваня. – Дуже хочу поїхати у Францію в школу «Le Cordon Blue». Хочу перемогти в проекті і багато чого досягти в кулінарії, з якою планую пов’язати своє життя».

Іван вважає, що найголовніше для кулінара – це вміння готувати, а також володіти хорошою фантазією та уявою, щоб придумати гідну презентацію.

«Ще він повинен вміти викручуватися з різних складних ситуацій і вміти з підручних засобів та інгредієнтів приготувати шедевр. А от чого у нього не повинно бути, так це розгубленості. Людина повиннна бути зібраною, а на кухні все повинно бути чітко, ясно і продумано», – каже Іван.

У разі перемоги хлопець витратить виграш на додатковий курс навчання у кулінарній школі « Le Cordon Bleu», а також відкладе частину грошей на відкриття свого ресторану.

Рід діяльності: студент.

Освіта: навчається на бригадира залізничних колій і штучних споруд.