PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Im1hc3RlcmNoZWYuc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Ірина Драбик

Ира Драбик

Місто: Тернопіль

Вік: 24 роки

Іра не стала кухарем, бо хотіла бути бізнес-леді. 5 років дівчина працює приватним ріелтором, але готувати все одно їй подобається. Любов до кулінарії Ірині прищепила її бабуся, яка працювала кухарем у німецькій родині у воєнний час. У 8-му класі Іра вже вміла готувати борщ.

«Прийшла зі школи і вирішила зробити батькам сюрприз, – згадує Іра. – Ось і приготувала свою першу страву».

За словами дівчини, в її житті все складається дуже легко і весело, тому що мама народжувала її всього лише 2 години. Ірі з дитинства подобалися сильні і незалежні жінки, і вона завжди мріяла стати такою ж. Тому зараз, отримавши гарну освіту та стабільність, вона вирішила здійснити свою давню мрію – навчитися кулінарному мистецтву та перемогти у кращому кулінарному шоу країни.