PCEtLVN0aWNreSBMZWZ0LS0+DQoNCjxzdHlsZSA+DQouZXhhbXBsZV9yZXNwb25zaXZlXzQgeyB3aWR0aDogMTYwcHg7IGhlaWdodDogNjAwcHg7IHBvc2l0aW9uOmZpeGVkOyBsZWZ0OjA7IH0NCkBtZWRpYShtaW4td2lkdGg6IDEzNDBweCkgeyAuZXhhbXBsZV9yZXNwb25zaXZlXzQgeyB3aWR0aDogMTYwcHg7IGhlaWdodDogNjAwcHg7ICBwb3NpdGlvbjpmaXhlZDsgbGVmdDowO319DQpAbWVkaWEobWluLXdpZHRoOiAxNTAwcHgpIHsgLmV4YW1wbGVfcmVzcG9uc2l2ZV80IHsgd2lkdGg6IDI0MHB4OyBoZWlnaHQ6IDYwMHB4OyAgcG9zaXRpb246Zml4ZWQ7IGxlZnQ6MDt9fQ0KQG1lZGlhKG1pbi13aWR0aDogMTYyMHB4KSB7IC5leGFtcGxlX3Jlc3BvbnNpdmVfNCB7IHdpZHRoOiAzMDBweDsgaGVpZ2h0OiA2MDBweDsgIHBvc2l0aW9uOmZpeGVkOyBsZWZ0OjA7fX0NCjwvc3R5bGU+DQoNCjxzY3JpcHQgYXN5bmMgc3JjPSIvL3BhZ2VhZDIuZ29vZ2xlc3luZGljYXRpb24uY29tL3BhZ2VhZC9qcy9hZHNieWdvb2dsZS5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo8IS0tIGV4YW1wbGVfcmVzcG9uc2l2ZV8zIC0tPg0KDQo8aW5zIGNsYXNzPSJhZHNieWdvb2dsZSBleGFtcGxlX3Jlc3BvbnNpdmVfNCINCiAgICAgc3R5bGU9ImRpc3BsYXk6aW5saW5lLWJsb2NrIg0KICAgICBkYXRhLWFkLWNsaWVudD0iY2EtcHViLTIwNzA4OTAyNTYzMzc3NjUiDQogICAgIGRhdGEtYWQtc2xvdD0iMzkxODM2OTIwMyI+PC9pbnM+DQo8c2NyaXB0Pg0KKGFkc2J5Z29vZ2xlID0gd2luZG93LmFkc2J5Z29vZ2xlfHwgW10pLnB1c2goe30pOw0KPC9zY3JpcHQ+PCEtLVN0aWNreSBSaWdodC0tPg0KDQoNCjxzdHlsZSA+DQouZXhhbXBsZV9yZXNwb25zaXZlXzIgeyB3aWR0aDogMTYwcHg7IGhlaWdodDogNjAwcHg7IHBvc2l0aW9uOmZpeGVkOyByaWdodDowOyB9DQpAbWVkaWEobWluLXdpZHRoOiAxMzQwcHgpIHsgLmV4YW1wbGVfcmVzcG9uc2l2ZV8yIHsgd2lkdGg6IDE2MHB4OyBoZWlnaHQ6IDYwMHB4OyAgcG9zaXRpb246Zml4ZWQ7IHJpZ2h0OjA7fX0NCkBtZWRpYShtaW4td2lkdGg6IDE1MDBweCkgeyAuZXhhbXBsZV9yZXNwb25zaXZlXzIgeyB3aWR0aDogMjQwcHg7IGhlaWdodDogNjAwcHg7ICBwb3NpdGlvbjpmaXhlZDsgcmlnaHQ6MDt9fQ0KQG1lZGlhKG1pbi13aWR0aDogMTYyMHB4KSB7IC5leGFtcGxlX3Jlc3BvbnNpdmVfMiB7IHdpZHRoOiAzMDBweDsgaGVpZ2h0OiA2MDBweDsgIHBvc2l0aW9uOmZpeGVkOyByaWdodDowO319DQo8L3N0eWxlPg0KPHNjcmlwdCBhc3luYyBzcmM9Ii8vcGFnZWFkMi5nb29nbGVzeW5kaWNhdGlvbi5jb20vcGFnZWFkL2pzL2Fkc2J5Z29vZ2xlLmpzIj48L3NjcmlwdD4NCjwhLS0gZXhhbXBsZV9yZXNwb25zaXZlXzIgLS0+DQo8aW5zIGNsYXNzPSJhZHNieWdvb2dsZSBleGFtcGxlX3Jlc3BvbnNpdmVfMiINCiAgICAgc3R5bGU9ImRpc3BsYXk6aW5saW5lLWJsb2NrIg0KICAgICBkYXRhLWFkLWNsaWVudD0iY2EtcHViLTIwNzA4OTAyNTYzMzc3NjUiDQogICAgIGRhdGEtYWQtc2xvdD0iMzM0MDc0OTY4MyI+PC9pbnM+DQo8c2NyaXB0Pg0KKGFkc2J5Z29vZ2xlID0gd2luZG93LmFkc2J5Z29vZ2xlfHwgW10pLnB1c2goe30pOw0KPC9zY3JpcHQ+
МастерШеф: Евгений Поливода
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Im1hc3RlcmNoZWYuc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Євген Полівода

Евгений Поливода

Любов до кулінарії Євгену прищепив покійний дідусь – у вільний час і на свята він готував для всієї родини. А ще його мама – кухар, так що на вихідних вони часто вдвох ставали за одну плиту і готували. Під час перегляду проекту «МастерШеф» Женя усвідомив, що кулінарія – його покликання.

Першою стравою Жені став фарширований омлет з овочами. Зараз у списку коронних страв молодого кулінара персиковий бісквіт, печінка з яблуками і качина грудка з апельсинами.

Коли Євгену набридло просто дивитися шоу по телевізору, він вирішив спробувати свої сили на кастингу. Женя часто експериментує на кухні, шукає нові поєднання, і тому вирішив розвинути свої здібності в кулінарії.

Після отримання диплома кухаря він відразу ж став учасником проекту, тому ще не встиг попрацювати за фахом і застосувати отримані знання на практиці.

Женя обожнює проект «МастерШеф». Він подивився не тільки всі українські сезони, але і версії інших країн: Австралії, США, Росії. У першому сезоні найбільше йому імпонувала Ельміра Мардьян. А переможниця другого сезону Єлизавета Глинська, за яку Женя вболівав, і зовсім благословила хлопця і дала йому автограф з побажанням перемоги.

«У нас однакове бачення кулінарії, до того ж, я схожий на неї – ми обидва худенькі, в окулярах, повільні, веселі і любимо готувати», – говорить про неї учасник.

Женя – справжній фанат Ектора Хіменес-Браво. Він збирає газетні і журнальні замітки про нього в спеціальну папку. Будучи прихильником такої впливової людини у сфері високої кулінарії, Женя дуже хотів поспілкуватися з ним та отримати поради від кумира.

Головними якостями кулінара, на думку Жені, є креативність, спритність, швидкість, уважність, зібраність і стресостійкість. А також начитаність, самокритичність і бажання експериментувати.

Неприпустимими якостями він вважає невпевненість, байдужість, повільність і самовпевненість.

У разі перемоги гроші Женя витратить на повний курс навчання у «Le Cordon Bleu», а також на оплату майстер-класів для підвищення кваліфікації. Ще він планує подорожувати з сім’єю, щоб ознайомитись зі стравами різних країн. Частину грошей він віддасть батькам у сімейний бюджет.

«Я повинен здобути перемогу, адже я харизматична, неординарна особистість, у мене є своє власне креативне бачення кулінарії, що виділяє мене на тлі інших учасників, – говорить Євген. – У мене є одна неприпустима для кулінара риса – повільність. На шоу я хочу позбутися своїх недоліків і розвиватися в кулінарії далі, щоб глядачі і судді бачили мій ріст протягом всього проекту».

Рід діяльності: зараз не працює, оскільки відразу після отримання диплому потрапив на проект.

Освіта: кухар.

Хобі: музика, спів.