PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Im1hc3RlcmNoZWYuc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Олександр Швець

sasha shvets

21 рік

г. Роздільна (Одеська область)

Любов до кулінарії Саші прищепила бабуся-кухар – вже у 11 років він сам готував борщ. Сьогодні хлопець дивиться багато кулінарних відео-уроків в інтернеті і організовує сніданки, обіди та вечері для всієї родини. Однак, щоб почати кар’єру кухаря, Олександру не вистачає професійної освіти. Хлопець прийшов на проект «МастерШеф», бо хоче залишити роботу в на птахофабриці і, перемігши в проекті, відправитися на навчання до престижної французької кулінарної школи Le Cordon Bleu.