PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Im1hc3RlcmNoZWYuc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Приготування італійської пасти. Часть 2

МастерШеф

Для того, щоб довести свою профпридатність, кулінарам-аматорам доведеться готувати справжню італійську пасту. Їм треба вимісити, розкатати тісто, подане з найбільшого кухонного комбайна в світі, і перетворити його в ідеальну пасту, закручену, як у італійців, у гніздечка. Після певного часу судді підходять до учасника і зупиняють його. Якщо паста не вдалася – він відправляється додому. У зворотному випадку – в наступний тур випробувань.