PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Im1hc3RlcmNoZWYuc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Приготуй за підказкою колеги. Частина 2

МастерШеф

Кулінари-аматори повинні пройти командне випробування і навчитися розуміти один одного по знакам. Учасникам належить приготувати страву, тільки виконувати роботу вони будуть по черзі. На кухні залишаться тільки капітани, які по команді суддів повинні зупинитися і залишити підказку для наступного за ними учасника, щоб той зрозумів, який процес він повинен виконати.