Не дайте себе надурити! Як визначити свіжість риби у супермаркеті?

МастерШеф

Подається з пюре з зеленого горошку, соусом сабайон і цибулею порей у фритюрі.

Спосіб приготування:

1. Відокремити філе сібаса.

2. Посолити, поперчити, змастити оливковою олією.

3. Викласти на фольгу, шкіркою вгору на розмарин.

4. Краї фольги щільно загорнути. Запікати в добре розігрітій духовці 15 хв.

5. Тим часом пробланшуйте зелений горошок 2 хв у киплячій воді та одразу обдайте холодною водою для того, щоб зберегти яскраво-зелений колір.

6. У чашу блендера викладіть горошок, посоліть часниковою сіллю і налийте туди ж вершки. Подрібніть.

7. Нагрійте рослинне масло. Наріжте блідо зелену частину цибулі порей півкільцями товщиною 0,5 мм, присипте крохмалем

8. Опустіть на 2 хв у киплячу олію в ситі. Коли воно досягне золотистого кольору, викладіть його на серветку

9. Приготування соусу: Поставте воду для парової бані. В окремій мисці розтерти жовтки, цукор, цедру лимона.

10. Поставити на вогонь і підливайте столове вино 1 / 2ст, а потім 1/4 склянки кип’яченої води з лимонним соком.

11.Готуйте на паровій бані, постійно збивайте соус вінчиком, поки він не загустіє і не перетвориться на піну. Також його можна подавати до овочевих пудингів, цвітній капусті, артишоку і спаржі. (на жаль він не зберігається, тому подавати його треба відразу після приготування)

12. Готуємо страву до подачі:
Викладіть пюре через кулінарне кільце, на нього викладіть філе риби, так щоб хвостик був на пюре. Цибулю порей смажену у фритюрі викладіть гіркою зверху на рибу. Поруч налийте соус