Муж любит футбол? Удиви его крылышками Баффало! Секреты Татьяны Литвиновой

МастерШеф

 Спосіб приготування:

1. Розрізаємо крильця по суглобу на дві частини.

2. У мисці змішуємо кефір або йогурт, соус Чилі, подрібнений часник, сіль, перець. Кладемо крильця в маринад і залишаємо мінімум на 2 години (я часто мариную за 6 годин до початку приготування страви).

3. Змастити дно чаші маслом.

4. Струсіть з крилець маринад і покладіть їх в один ряд на деко, більш “красивою” стороною вгору.

5. Запікайте при температурі 180 градусів протягом 40 хвилин.

6. Перевертаємо крильця один раз у середині процесу запікання.

7. В кінці переставляємо крильця під гриль на 3 хвилини, щоб вони зарум’янилися і були більше схожі на смажені.

8. Тим часом, поки запікаються крильця (розрахуйте час до кінця процесу), зробимо соус “Буффало”. Розтопити вершкове масло з цукром.

9. Після цього додайте часник і 3 ст.л. томатного соусу (якщо берете велику кількість гострого соусу, томатний соус можна не використовувати). Поступово додаємо гострий соус.

10. Куштуйте, доки суміш не стане потрібної вам гостроти. Додаємо часник, сіль, перець. Кип’ятити соус не потрібно.

11. Готові крильця кладемо в соус і перемішуємо.

12. Пам’ятайте: основні компоненти соусу “Буффало” – це розтоплене вершкове масло і гострий соус.