Випуск 4. Частина 4. «МастерШеф – 6». Яловичий кістковий мозок по-ліонськи – битва чорних фартухів

МастерШеф

Гурмани з усього світу приїжджають в Ліон, щоб спробувати в тамтешніх ресторанах останній хіт світової кулінарії – яловичий кістковий мозок з кус-кусом, чіпсами з бекону, перепелиним яйцем і бальзамічним соусом. Тому судді проекту «МастерШеф» вирішили, що приготування саме такої складної і вишуканої страви має стати випробуванням для власників чорних фартухів, які мріють змінити їх на білі іменні. Ну а щоб конкурс став по-справжньому складним, Ектор Хіменес-Браво, Тетяна Литвинова і Сергій Калінін змусили учасників працювати в сільських умовах – без гаджетів і електрики… Дивіться відео, і ви дізнаєтеся, хто з кухарів пройшов в 20-ку шостого сезону, а хто покинув проект на самому початку!

Дивіться онлайн Мастер Шеф 6 сезон випуск 4