Випуск 4. Частина 3. «МастерШеф – 6». Яловичий кістковий мозок по-ліонськи – битва чорних фартухів

МастерШеф

Після конкурсу з приготування страв з книги рецептів легендарного французького шефа Поля Бокюза – багато кухарів-аматори шоу «МастерШеф – 6» отримали чорні фартухи. Їм випала фінальна битва за життя на проекті, в рамках якої було приготувати останній хіт світової кулінарії – яловичий кістковий мозок по-ліонськи з чіпсами з бекону, перепелиним яйцем і бальзамічним соусом. Однак головна проблема полягала в тому, що учасники повинні були приготувати це складне кризове блюдо в сільських умовах… Дивіться відео!

Дивіться онлайн Мастер Шеф 6 сезон випуск 4

Дивіться онлайн Мастер Шеф 6 сезон випуск 4 частина 4