Випуск 3. Частина 2. «МастерШеф – 6». Різники курей. Відбір в 30-ку

МастерШеф

Вищипнути у курки все пір’я, вийняти смердючі нутрощі, відокремити філе, відрізати ніжки і крильця, а також ретельно зачистити всі кісточки – саме таке завдання отримали 50 кращих кулінарів шоу « МастерШеф – 6 » під час відбору в 30 – ку . Кого з учасників судді проекту – Ектор Хіменес – Браво , Тетяна Литвинова і Сергій Калінін – відправили додому ще на стадії общіпиванія курячих тушок ? І хто з кухарів – аматорів обробив курку краще всіх ? Дивіться відео !

Дивитися онлайн Мастер Шеф 6 випуск 3

Дивіться онлайн Мастер Шеф 6 сезон випуск 3 частина 3