PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Im1hc3RlcmNoZWYuc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Хто швидше. Частина 1

МастерШеф

Тринадцять учасників заходять на кухню. Перед ними – дев’ять столів. На першому столі 13 робочих поверхонь, на другому – 9, третій – 8 і т.д. тобто за кожним наступним столом поверхонь все менше і менше. Судді оголошують завдання. Сьогодні кулінари повинні приготувати відому страву французької кухні – форель амандін. Ця страва готується в 9 етапів. Один стіл – це один етап. За першим столом зможуть працювати всі 13 учасників. Хто швидше впорається, переходить за наступний стіл. Не встиг зайняти місце – чекаєш, поки попередні учасники перейдуть на наступний етап і т.д. Хто впорається останнім – отримає чорний фартух.